Fotografie rară cu mama Nadiei Comăneci. Cum arată la 80 de ani: „Pe bârna de echilibru”

 Miniosu Alexandra
.

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum arată mama Nadiei Comăneci, cea care i-a dat naștere „Zeiței de la Montreal'. Fosta mare gimnastă le-a împărtășit acum fanilor o imagine rară cu femeia, iar aceasta se menține într-o formă de zile mari și la 80 de ani! Iată cum s-a afișat fosta sportivă alături de doamna Ștefania!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși fiica ei este cunoscută pe întreg Mapamondul, mama Nadiei Comăneci a fost mereu o prezență discretă. Astfel, puțini știu cum arată cea mai importantă femeie din viața fostei sportive. De curând, fosta mare gimnastă le-a satisfăcut fanilor curiozitatea și le-a arătat o imagine de colecție cu care care i-a dat naștere. Poza a strâns imediat mii de like-uri!

n6n6

În urmă cu două zile, Nadia Comăneci a reușit să-și ia toți fanii prin surprindere. „Zeița de la Montreal', așa cum e cunoscută după victoria din 1975, s-a afișat alături de cea care i-a dat viață, într-un cadru inedit. Cu acest prilej, internauții au aflat că fosta mare gimnastă moștenește gene foarte bune. Ajunsă la 80 de ani, mama ei se menține foarte bine.

„Bravo, a venit în America', a spus Marian Drăgulescu! „Are 80 de ani și se menține perfect', „Wooow! Arata asa se bine la 80 ani! Mai mult de 70 nu i-as fi dat. Sa fie sanatoasa!', „10 perfect', au fost doar o parte dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Citește și: Nadia Comăneci, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților ei:„Am înțeles că e mai bine…'

Citește și: Cum a sărbătorit Nadia Comăneci 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii.A îmbrăcat iar costumul de campioană

Citește și: Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnic:„S-a terminat. O să încerc…'

Citește și: Maria Șandru de la Chefi la Cuțite a născut!Prima imagine cu bebelușul

Cum arată mama Nadiei Comăneci

În imagine, Nadia Comăneci și mama ei, Ștefania, se află într-o sală de gimnastică și stau împreună pe bârnă. Femeia e îmbrăcată cu un tricou negru cu cifra 1.00, ce reprezintă nota arătată de Omega la Jocurile Olimpice de la Montreal în dreptul fostei sportive, notează libertatea.ro și o pereche de pantaloni.

În spatele Ștefania Comăneci se află nimeni alta decât fiica ei. Nadia Comăneci e toată numai un zâmbet și o ține aproape pe mama ei, dovadă că este mândră cu ea. Imaginea postată pe Facebook a strâns mii de like-uri, iar fanii le-au complimentat pe amândouă în număr mare.

„Mama și cu mine, pe bârna de echilibru… are 80 ani și numărătoarea continuă', a scris Nadia Comăneci în dreptul pozei cu mama ei, pe Facebook.

Cum se înțeleg Nadia Comăneci și mama ei, Ștefania

Nadia Comăneci și mama ei, Ștefania, au o relație bine închegată. Femeia a fost cea care a dus-o pentru prima dată la o sală de sport din Onești, după ce a observat că fosta mare gimnastă are foarte multă energie, încă din primii ani de viață. Acolo, vedeta a învățat să facă prima ei rostogolire și prinderea la bară.

„Aveam foarte multă energie. Mama a încercat să găsească o variantă prin care să-mi consum energia în condiții mai sigure. Să las în pace copacii, casele și alte obiecte. În Onești se deschisese o mică sală de sport de către familia Simionescu.

La șase ani și ceva, am intrat pentru prima dată în ea și am descoperit paralelele mai interesante decât bătătorul de covoare și saltelele care mă ajutau să nu mă mai julesc.

Acolo, sub îndrumarea antrenorului Marcel Duncan, am învățat să fac prima rostogolire, prima roată, prima prindere la bară. Mă jucam și învățam totodată. Mama era fericită că scapă pentru câteva ore de mine și putea să-și vadă liniștită de treburile casnice.', dezvăluia Nadia Comăneci în cartea „Scrisori către o tânără gimnastă'.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton