Cum își păstrează Roxana Vancea silueta în sarcină: „Soțul stă cu ochii pe mine, m-a certat... ”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Roxana Vancea urmează să devină curând mămică și este în culmea fericirii! Vedeta și-a menținut silueta până la acest moment și susține că îi este recunoscătoare soțului pentru că a avut grijă ca ea să nu facă excese. Vedeta ne-a vorbit despre cum se simte în sarcină,dacă va naște natural sau prin cezariană și ce face pentru a-și păstra siluta în această perioadă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ultima dată ne-am auzit prin noiembrie 2020. S-a schimbat foarte mult viața ta de atunci. În câte săptămâni ești însărcinată acum și când este due date?

Da. Viata mea e într-o continuă Uschimbare. Încerc să mă bucur maxim de fiecare etapă pe care o întâmpin. Sunt însărcinată în 31 de săptămâni. Urmează să nasc la începutul lui noiembrie.

Roxana-Vancea-silueta-sarcina-1Roxana-Vancea-silueta-sarcina-1

Cum va naște Roxana Vancea: natural sau cezariană?

Te sperie momentul nașterii, ai emoții?

Am emoții ca orice femeie însărcinată, însă m-am pregătit foarte bine psihic
pentru ce urmează.

Ai ales să naști natural sau prin operație de cezariană? Sau aștepți până la momentul respectiv și lași medicul să decidă cum este mai
bine pentru tine și bebe?

Am ales să nasc natural, și pentru asta am nevoie de mai mult curaj și să fiu cât mai relaxată. Vreau să cred despre mine că sunt o femeie puternică și că o să reușesc să nasc așa cum mi-am propus. Medicul meu mi-a recomandat nașterea naturală. Îmi doresc din tot sufletul să nasc natural. Am cântărit foarte bine beneficiile atât pentru mine, cât și pentru copil și am ajuns la concluzia că natural e cel mai bine pentru noi.

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în al doilea trimestru de sarcină.”Mănânc mai mult”

Citește și: De ce și-a șters Roxana Vancea pozele sexy de pe Instagram:”Soțul meu e gelos, dar nu din cauza lui!” EXCLUSIV

Citește și: Raluca Dumitru, noua concurentă de la Bravo, ai stil!În trecut, a participat la Survivor

Citește și: Cine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu, după ce au murit și soția cu fiul lui

Roxana Vancea: „Am o sarcină destul de ușoară'

Povestește-mi, te rog, cum a fost perioada sarcinii și din punct de
vedere al emoțiilor. Se spune că o femeie gravidă trece printr-un
carusel de stări…

La capitolul ăsta mă consider în continuare norocoasă. Am o sarcină
destul de ușoară. Nu m-am confruntat nici cu stări de greață, nici cu dureri, nici cu anxietăți. Am fost mai sensibilă, dar am încercat să nu îl copleșesc pe Dragoș cu asta. Spre exemplu, atunci când Milan pleca de la noi, îmi reveneam foarte greu. Nu-mi mai trebuia nimic și plângeam foarte des. În rest, am putut să gestionez cam tot ce am simțit și să nu mă las afectată de nimic.

Cum își păstrează Roxana Vancea silueta în sarcnă: „Nu am mai mâncat dulciuri'

Cât despre siluetă, câte kilograme ai luat până acum? Ți-e teamă că nu îți vei recupera prea ușor pătrățelele de pe abdomen?

Am 51 de kilograme acum. Am rămas însărcinată la 47. Nu, nu mi-e teamă. Am făcut tot ce a depins de mine. Nu am mai mâncat dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, nu am mai mâncat seara târziu, am făcut mișcare atât cât mi-a permis doctorul, m-am odihnit, hidratat. Nu aș avea de ce să-mi revin greu după naștere. Și oricine mă cunoaște știe cât sunt de ambițioasă. Momentan, asta cu aspectul fizic e ultimul lucru la care mă gândesc, în capul meu e doar cum să fiu o mamă bună și Milan să nu fie gelos.

Roxana Vancea: „Soțul m-a certat de câte ori făceam vreun exces'

Citisem undeva că Dragoș îți supraveghează atent dieta de când ești însărcinată, așa încât să nu te îngrași prea mult?

Da. El mi-a spus de la început că nu mă vă lăsa să mănânc prost, că va sta cu ochii pe mine și chiar s-a ținut de cuvânt. M-a certat de câte ori făceam vreun exces și recunosc că m-a ajutat să nu dau iama în tot ce aș fi mâncat eu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton