Ascendent în Berbec - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

 Lupescu Anca
.

Dacă ai ascendent în Berbec, ar trebui să iei aminte la trăsăturile de mai jos. Te regăsești în ele? Ce spune ascendentul despre tine? Semnul tău ascendent joacă un rol major în conturarea și definirea atitudinii, aspectului și primelor impresii pe care le faci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Având tendința de a fi egoist în modul cel mai nemilos, un ascendent Berbec nu poate fi prea atent, deoarece ar însemna pentru ei să-și întrerupă fluxul de energie și să nu se mai concentreze asupra propriilor lor obiective.

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Totuși, există ceva în personalitatea lor, o atitudine amabilă și iubitoare pentru cel cu care își împărtășesc viața, împreună cu dorința de a trăi o viață liniștită și frumoasă.

Determinarea și impulsivitatea lor îi pot copleși pe ceilalți, dar sunt trăsături pe care le consideră foarte importante pentru creșterea lor. Acești nativi au nevoie de idealuri înalte și au un scop, deoarece sunt motivați doar de rezultate bune.

Numai când lucrează la ceva, se simt împliniți și doresc să elibereze toată energia lor emoțională și fizică. Dar așteaptă-te să fie agresivi, neliniștiți și foarte nerăbdători.

Citește și: Bărbatul Scorpion – trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibil din zodiac

Îi vei recunoaște întotdeauna într-o mulțime, deoarece au ochi strălucitori. Este normal ca un ascendent în Berbec să fie atent la propria imagine și să îmbrace cele mai la modă haine care dezvăluie gustul lor.

Au un aspect demn și trăiesc cele mai dinamice vieți. Oricine își poate da seama că corpul său este întotdeauna încordat și gata de acțiune, ceea ce este complet logic, deoarece nivelurile lor de energie sunt incredibile.

Acești nativi nu pot fi împiedicați să obțină ceea ce doresc și să dorească mereu să facă ceva.

Ce înseamnă să ai ascendent în Berbec

Conduși de Marte, prin ascendentul lor, ei sunt luptătorii și câștigătorii acestui joc numit viață. La urma urmei, Marte este cunoscută drept planeta războiului. Așteaptă-te să se concentreze întotdeauna pe ceea ce au de făcut și să dorească să fie în centrul atenției.

Pur și simplu iubesc viața și știu să o trăiască într-un ritm rapid. Veseli și se bucură la maximum de fiecare moment, acești oameni au pasiune, sunt agitați și nu pot aștepta să se întâmple lucruri de la sine.

Citește și: Bărbatul Leu – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

De aceea își doresc un partener la fel ca ei. Cu toate acestea, este de asemenea posibil ca cei care au ascendent în Berbec să fie atrași de semnele sensibile conduse de Venus.

Urând prostia, se vor înconjura de oameni inteligenți. Când lucrurile nu merg așa cum își doresc, se instalează o stare de nervozitate.

Deoarece le lipsește răbdarea, este absolut normal să renunțe la anumite lucruri și proiecte. Doar că vor rezultate imediate, nu doar să aștepte ca lucrurile să se întâmple.

Trăsături de caracter

Când vor participa la o competiție, tot ce vor face este să se gândească la final și la câștig. Este posibil ca ei să învețe răbdarea dacă soarta o va forța în viața lor. Deci, o căsătorie, o prietenie și, de asemenea, părinții îi vor învăța să aștepte lucrurile bune.

Deși nu o arată tot timpul, ascendenții Berbec sunt foarte curajoși. Dar alții ar trebui să fie foarte atenți să nu-i enerveze sau să le spună lucruri dure.

Dacă li se spune de prea multe ori ce să facă, îi face să se simtă prost și cu siguranță nu le place să se simtă așa. Ce este bine de știut este că furia lor nu durează prea mult timp și o glumă bună îi poate face din nou veseli.

De natură decisivă și puternici, uneori își forțează intențiile asupra altora. Preferând să-și arate talentele, ascdendentul în Berbec nu va sta doar să aștepte ca cineva să îl aprecieze.

Dacă sunt de tip introvertit, asertivitatea specifică berbecilor va fi dezvăluită ulterior în personalitatea lor. Dacă nu o va face, vor ajunge frustrați.

Când oamenii au Descendentul Balanței, ei devin mai puțin agresivi și mai atenți la ceea ce au nevoie ceilalți. Cu toate acestea, pentru ca acești nativi să fie mai calmi, este necesar să se fie atenți mai întâi la îndrăzneala, puterea și independența lor. Și abia după aceea, ei pot începe să fie mai amabili, mai atenți și mai discreți, dar numai într-o manieră treptată.

Citește și: Femeia Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Acești oameni nu își vor pierde timpul cu cineva egoist și rău. Cu cât o persoană este mai blândă și mai puțin competitivă, cu atât se simte mai atrasă de ea.

Ascendentul în Berbec poate avea o latură contradictorie, deoarece, când sunt tineri, sunt independenți și, în același timp, își doresc o viață și o relație stabilă și să se căsătorească.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton