Primul lucru pe care-l va face Smiley, pe 15 mai: "O să-l iau pe frate-miu şi o să merg să-i văd pe ai mei". Ce spune despre noul sezon Românii au Talent! Fanii vor fi bucuroși

 Cica Cristina
.

Smiley se numără printre artiștii mereu pozitivi, care oferă un zâmbet la fiecare apariție, de unde și porecla. În plină pandemie, însă, mai are momente când este cuprins de tristețe și deznădejde. Iată cum își petrece Smiley timpul în izolare.

Smiley respectă măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus și petrece cât mai mult timp în casă. Își găsește mai mereu de lucru, mai ales că în ultima perioadă este tot mai activ cu live-uri pe contul de YouTube. Artistul face mult sport și a anunțat deja că a slăbit 10 kilograme.

Citește și: Cum își petrec Gina Pistol și Smiley timpul în izolare:”Toată viaţa m-am pregătit pentru acest moment. Nu știu cât…”. Totul a fost filmat!

Cu toate aceastea, mai există și momente de slăbiciune, pe care încearcă să le gestioneze cât mai bine.

„Porecla de Smiley îmi vine de când aveam 18 ani şi eram în trupă. Băieţii mi-au zis aşa pentru că îi binedispuneam tot timpul, eram pozitiv. Aşa sunt şi acum şi-mi doresc să-mi păstrez optimismul. Mai am şi eu zilele mele proaste, când sunt trist, dar mă lupt cu clipele astea, când vine deznădejdea”, a declarat Smiley într-un interviu acordat Adevărul.

Smiley: „Toată izolarea asta mi-a dat timp”

În ciuda scurtelor momente de întristare, Smiley vede partea plină a paharului. Se bucură pentru că, în sfârșit, are timp pentru a reuși să facă tot ceea ce și-a propus de-a lungul vremii.

Citește și: Gina Pistol recunoaște, în premieră, cum i-a afectat Asia Express relația cu Smiley:”Nu există om perfect sau relație perfectă!” EXCLUSIV

„Pentru mine, cel mai preţios lucru în perioada asta, ca şi în ultimii 20 de ani, a fost timpul. Toată izolarea asta mi-a dat timp. Chiar îmi doream mai mult timp pentru a face tot ce mi-am propus. Cred că e important în viaţă cum primeşti tot ce ţi se întâmplă. Şi cred că suferinţa oamenilor vine din neacceptarea lucrurilor care se întâmplă. Eu am primit această izolare ca pe un repaus, ca pe un test, ca pe o perioadă în care pot să recuperez tot ce nu am făcut până acum sau măcar o parte”, a mai spus artistul.

Smiley tânjește după revenirea la normalitate

Smiley a dezvăluit că nu se teme de ceva anume, ci încearcă să se pregătească pentru ceea ce va urma, cu toate că nimeni nu știe ce ne va rezervă viitorul și cum va arăta lumea după coronavirus.

Citește și: În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea lor de dragoste:”Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc!”

Este de părere că industria muzicală va fi extrem de afectată de această pandemie și recunoaște că se află într-o poziție privilegiată, având în vedere că mai face și televiziune. Cu acest prilej, a specificat și faptul că există planuri de reluare a filmărilor pentru emisiunea „Românii au talent”, fără a mai oferi alte detalii, având în vedere că nu este niciun anunț oficial până la acest moment.

Nu ascunde faptul că îi este dor să mai țină un concert, însă, din păcate va trebui să se obișnuiască, asemenea altor artiști, să stea o perioadă îndelungată departe de scenă.

Smiley a mai precizat că îi este foarte dor de prieteni, dar în special de părinți, iar primul lucru pe care are de gând să îl facă când nu va mai exista niciun pericol este să se ducă, împreună cu fratele său, șă își viziteze părinții. Artistul subliniază că așteaptă cu nerăbdare revenirea la normalitate, când ne vom putea îmbrățișa rudele și cunoscuții.

Smiley, în izolare alături de Gina Pistol

Smiley se află în izolare alături de partenera lui, Gina Pistol. Dacă până acum evitau să se afișeze împreună, cu toate că fanii erau la curent cu relația lor, în ultimul timp cei doi postează fotografii împreună, chiar și filmulețe. În ultimul dintre acestea, Smiley se lasă pe mâinile partenerei sale pentru a fi tuns.

La rândul ei, prezentatoarea a promis că se va lăsa pe mâinile iubitului pentru a fi tunsă, însă nu a îndrăznit până acum: „Nu cred că mă va lăsa. M-aş ambiţiona, dar la cât de neîndemânatic sunt, s-ar putea să nu-mi iasă. Dar încerc să duc muncă de convingere cu ea„, a mai spus Smiley.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Provocarea lansată de Smiley.Artistul le-a dezvăluit tuturor numărul lui de telefon. „Am primit sute de mesaje'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton