Delia nu se aștepta să audă așa ceva pe post. Mira i-a dat replica fără rețineri: ”Bagi în tine ca sparta”

 Stamen Diana
.

O nouă ediție specială de roast-uri va fi la iUmor. Mira o ia la roast pe Delia, iar glumele vor fi usturătoare. Cei trei jurați de la Antena 1 nici nu-și imaginează ce îi așteaptă.

Ediția de sâmbătă seară se anunță a fi una incendiară. Cheloo, Mihai Bendeac și Delia vor fi țința unor glume picante. Cei trei jurați de la iUmor nici nu au habar cine sunt invitații, dar nici ce le-au pregătit.

Delia nu a scăpat de săgețile Mirei și o replică a stârnit mai controverse. „Delia, tu ai așa o legătură cu Grecia. Cu Sparta. Bagi în tine ca sparta', i-a spus Mira, Deliei, însă jurata de la Antena 1 nu s-a supărat, ci din contră, s-a amuzat teribil când a auzit.

Nu mai este un secret faptul că artistei îi place să mănânce, iar în pauzele de filmări se răsfață cu tot ce găsește de mâncat. Fără rețineri, Mira i-a dat Deliei o replică pe care o va ține minte toată viața.

Citește și: Delia a răbufnit pe Instagram, după ce a fost enervată la culme de o fană: „Capul tău arde. Vai, dar ce capac virtual meriți acum”

Mihai Bendeac se așteaptă la multe răutăți

Juratul de la iUmor este obișnuit cu acest tip de glume și se așteaptă ca cele mai usturătoare să fie pentru el. Mihai Bendeac este nerăbdător să afle ce săgeți vor arunca invitații către el.

„Cele mai multe cuţite către mine sunt îndreptate, şi nu ştiu de ce, întrucât am fost un băiat cumsecade în acest sezon. M-am enervat foarte rar, mi-am pierdut răbdarea foarte rar!', a glumit Mihai Bendeac.

Ilona Brezoianu, Monica Davidescu, Anda Adam, Mira, Maria Buzã, Marcel Pavel, Daniel Lazãr, George Ivaşcu, Şerban Pavlu sau Radu Herjeu (membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului) vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați de la iUmor.

Citește și: Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua! Cântăreața de muzică de petrecere a depășit-o pe artistă în Trending, pe Youtube

FOTO: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton