Cât de mult a suferit Carmen Brumă în adolescență, din cauză că a fost supraponderală: „M-am trezit peste noapte cu aproape 40 de kilograme în plus”

 Borcilă Andreea
.

Cât de mult a suferit Carmen Brumă în adolescență, din cauză că se îngrășase. Iubita jurnalistului Mircea Badea are o siluetă de invidiat acum, la 45 de ani, însă a fost o perioadă când a avut probleme în lupta cu kilogramele în plus. Vedeta a trăit o adevărată dramă, dar experiența de atunci a transformat-o în omul care este astăzi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Carmen Brumă are la activ șase programe de slăbit, fiind totodată tehnician nutriționist și antrenor de fitness. La cei 45 de ani, are un trup ca tras prin inel și urmează un stil de viață echilibrat. Nu tot timpul, vedeta a avut parte de silueta ideală, astfel că s-a luptat serios cu kilogramele în plus.

carmen-bruma-9carmen-bruma-9

Vedeta este un model, când vine vorba despre un stil de viață sănătos. Încă din adolescență, și-a găsit pasiunea pentru sport, fitness și alimentație echilibrată.

Citește și: Cum își menține Carmen Brumă silueta, la 45 de ani:„În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite…' / EXCLUSIV

Citește și: Imagine rară cu Mircea Badea și Carmen Brumă, la plajă:”Ne scuzați, atât s-a putut”

Citește și: În ce relație sunt Ana Morodan și Adrian Teleșpan, la 3 ani de când au făcut echipă la Asia Express:”Pandemia a avut efect asupra multor oameni”

Citește și: Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:”Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt încă în viață!”

Cât de mult a suferit Carmen Brumă în adolescență, din cauză că se îngrășase

Carmen Brumă a fost invitată, recent, în podcastul Ilincăi Vandici, de pe YouTube. Ea și-a amintit că atunci când avea 16 ani, tatăl său a primit un post de atașat militar la Moscova și, prin urmare, toată familia s-a mutat în Rusia. Antrenorul recunoaște că a intrat în depresie, din cauză că totul era nou și, astfel, s-a refugiat în mâncare.

Fără să simt, m-am trezit peste noapte cu 37 spre 40 de kilograme în plus. Plecând de la Miss Boboc, depresia s-a adâncit. Am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbire, am fost sus, jos.

Ajunsesem într-un soi de obsesie și la un grad de suferință încât în momentul în care, în timpul nenumăratelor cure cu supe de varză, oțet, ce vrei tu, când vedeam prăjituri îmi țâșneau automat lacrimi din ochi.

E o traumă, da. Din fericire, am reușit să o transform într-o chestie pozitivă. Toată suferința m-a modelat. Asta m-a șlefuit și m-a făcut omul de azi. Simt asta este menirea mea.

Carmen Brumă: „Mama m-a găsit la -35 de grade, goală, pe balcon'

Mai mult, iubita lui Mircea Badea a încercat să facă totul pentru a slăbi și a apelat la măsuri drastice, care puteau să-i pună viața în pericol.

Un alt episod dur a fost când m-a găsit mama la -35 de grade pe balcon, întinsă, goală, în speranța că o să mă îmbolnăvesc și că, dacă o să merg la spital, o să slăbesc cu siguranță. După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. Am început să citesc și am încercat să mă autoevaluez, să mă cunosc, să-mi dau seama că este un maraton, nu un sprint.

Eu nu mi-am dorit să devin nutriționist, pur și simplu am trăit o poveste, am simțit nevoia să o spun, am învățat cum și restul a venit de la sine. Apoi am constatat că-mi place foarte mult, că mă întregește, că e lucrul pentru care am fost făcută, a transmis ea, la podcast.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton