Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol - Smiley: "Au mers pe simplu,clasic, dar de efect"

 Dumitrache Laura
.

Smiley și Gina Pistol își vor uni destinele peste câteva zile, iar pregătirle sunt pe ultima sută de metri. Cei doi se vor căsători sâmbătă, 27 mai, iar alături de ei vor fi familia și prietenii apropiați. Pentru marele eveniment, Smiley și Gina Pistol au ales deja meniul. Iată câți bani au scos din buzunar și ce conține meniul de la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley. Smiley și Gina se vor căsători peste câteva zile. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și au împreunp o fetiță, Josephine, în vârstă de doi ani și jumătate. Artistul și fosta prezentatoare TV au decis să facă marele pas după mai bine de șase ani de relație. Nunta celor doi va avea loc la Palatul Snagov.

gina si smileygina si smiley

Smiley și Gina Pistol se vor căsători la Palatul Snagov, acolo unde vor avea parte de un peisaj mirific. De asemenea, cei doi vor să aibă parte de o petrecere liniștită, departe de ochii curioșilor. Invitațiile la marele eveniment au fost trimise zilele trecute și cei doi miri își doresc ca totul să iasă ca la carte.

Citește și: Cum arată locația unde se vor căsători Gina Pistol și Smiley și ce meniu au la nuntă: „Totul este simplu, elegant și discret'

Citește și:Ce au făcut Gina Pistol și Smiley cu doar zece zile înainte de nuntă: „Am luat-o pe viitoarea mea nevastă și…”

Citește și:Vica Blochina și-a făcut operație de micșorare a stomacului: „Eu nu sunt obeză, am 15 kilograme în plus”

Citește și:Cum arată casa Mihaelei Rădulescu din Monaco: „Gătesc, îmi fac singură piața și curățenia”

Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley

Pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol își vor uni destinele și vor deveni soț și soție. După o relație de mai bine de șase ani, cei doi au decis să facă pasul cel mare. Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, acolo unde vor avea parte de liniște și de un peisaj ca-n povești. Șeful complexului Triumf din Snagov a făcut câteva declarații despre organizarea nuntii lui Smiley și a Ginei Pistol. Meniul va fi unul tradițional și invitații vor avea patru feluri de mâncare.

Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile', a declarat acesta, potrivit fanatik.

Cât costă meniul de la nunta ales de Smiley și Gina Pistol

Potrivit sursei citate mai sus, Smiley și Gina Pistol au fost foarte atenți la alegerea meniului. Cei doi și-au dorit să îmbine toate gusturile, așa că au ales ca meniul de la nuntă să aibă inclusiv sarmalele tradiționale românești. Prețul meniului este de 100 de euro și vor fi patru feluri de mâncare.

Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar', a mai dezvăluit Emil Ioniță.

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol va avea un decor simplu și elegant

Smiley și Gina Pistol și-au dorit mereu să aibă o nuntă simplă, iar în ceea ce privește decorul, acesta va fi unul elegant. Locația a fost aleasă cu scopul de a relaxa invitații și de a fi înconjurați de natură. Organizatorul evenimentului a mai spus că viitorii miri și-au dorit ceva clasic și elegant. Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va fi venit din afară, iar băuturile la fel', a mai declarat acesta pentru sursa citată.

Gina Pistol va purta două rochii la nunta cu Smiley. De asemenea, prezentatoarea tv va va cânta una dintre melodiile sale preferate alături de viitorul ei soț. Gina Pistol a declarat că nu va respecta nici o formă de obicei și mireasa nu va fi „furată”.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton