Andreea Bălan s-a filmat în ipostaze tandre cu Victor Șuiu, un model masculin stabilit în Dubai: ”Te-ai potrivi cu el mult mai bine decât cu Jador...”

 Calin Maria Bianca
.

Andreea Bălan s-a filmat în ipostaze tandre cu Victor Șuiu, un model masculin stabilit în Dubai. Andreea Bălan a luat pe toată lumea prin surprindere, asta imediat după ce s-a afișat alături de Victor Șuiu în ipostaze cât se poate de romantice. Ei bine, nu este loc de tras concluzii greșite, asta fiindcă frumoasa artistă a filmat clipul video pentru noua ei piesă care o să se lanseze în curând. Totuși, cu toate astea, fanii nu au putut să nu reacționeze la pozele cu ei, mai ales că mulți au fost de părere că se potrivesc de minune și ar forma un cuplu perfect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan este cu adevărat o femeie împlinită când vine vorba despre domeniul profesional, dar și viața personală. Se bucură de un succes colosal când vine vorba de muzică și scoate hit după hit, iar totodată are acasă două fetițe minunate din mariajul cu George Burcea, care-i aduc mereu zâmbetul pe buze. Totuși, dacă despre viața de familie și carieră este destul de deschisă, de ceva timp, cu domeniul amoros este extrem de discretă.

whatsapp-image-2023-05-23-at-11.34.48-3whatsapp-image-2023-05-23-at-11.34.48-3

În urmă cu câteva săptămâni a fost surprinsă în compania lui Cătălin Cazacu, în timp ce se distrau la cote maxime într-un club, astfel că mulți au spus pe atunci că cei doi ar forma o relație. De asemenea, și cu Jador a fost surprinsă de mai multe ori în ipostaze tandre, astfel că fanii s-au grăbit să tragă concluziile. Totuși, artista a ieșit în față și a spus clar că nu are o relație cu niciunul dintre ei și sunt doar colegi de breaslă, cu multe proiecte împreună.

Citește și: Cum s-au afișat Jador și Andreea Bălan la un eveniment din Belgia, după ce s-a speculat că ar avea o relație: „Felicitări”. Imaginile au devenit virale

Citește și: Andreea Bălan i-a dat replica lui Cătălin Bordea, la iUmor: „Aș putea să am o aventură cu tine, doar că…”

Citește și: Dana Rogoz, apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes 2023: „E un vis ce trăiesc”. Cât costă rochia roșie pe care a purtat-o la Festivalul de Film

Citește și: Theo Rose, veste neașteptată din partea medicilor, înainte de a naște. Ce complicații au apărut: „Copilul are cordonul în jurul gâtului. Trebuie să iau în calcul și…'

Andreea Bălan s-a filmat în ipostaze tandre cu Victor Șuiu, un model masculin stabilit în Dubai

Ei bine, după toate aceste speculații care au fost demontat chiar de către declarațiile ei, Andreea Bălan a mers în Dubai, unde a filmat noul clip video pentru piesa ce urmează să o lanseze chiar zilele acestea. Nu, nu singură, asta fiindcă piesa este una de dragoste, iar când a venit vorba despre prezența masculină, a avut grijă să aleagă un bărbat extrem de atrăgător.

Mai concret, este vorba despre Victor Șuiu, un model masculin care s-a stabilit în Dubai în urmă cu mai mult timp. Ce-i drept, arată foarte bine, iar momentele pline de tandrețe din clipul video i-a luat prin surprindere pe fanii artistei, care s-au gândit că prin această melodie vrea să le transmită o nouă etapă din viața ei. Totuși, nu este momentul de a trage concluzii, mai ales că niciunul dintre ei nu a vorbit despre așa ceva, la mijloc fiind doar o colaborare pe plan profesional.

Cine este Victor Șuiu și cu ce se ocupă

Victor Șuiu este din România, însă e stabilit de mulți ani în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Acesta activează de o perioadă lungă de timp în modelling, are multe campanii, iar de asemenea pozează pentru numeroase branduri cunoscute. Ei bine, pe lângă aceste, acum este și protagonist în cel mai recent videoclip al Andreei Bălan, filmat în Dubai, cu care artista a încins spiritele, mai ales că purtau ținute extrem de atrăgătoare și sexy.

„Știam că știi că într-o zi, noi o să ne iubim oricum. Teaser-ul #Acum e pe canalul meu de youtube? Mâine la 17.00 vedeți clipul ? Ne vedem live pe insta și pe tik tok înainte??', a anunțat cântăreața în dreptul pozelor cu Victor Șuiu.

Cum au comentat fanii Andreei Bălan ipostazele tandre în care s-a afișat alături de Victor Șuiu

Bineînțeles, așa cum era de așteptat, fanii Andreei Bălan au văzut imediat atât pozele cu Victor Șuiu, cât și ipostazele lor romantice din cadrul videoclipului muzical, așa că nu s-au putut abține de la reacții. Mai concret, după apariția ei în compania lui Jador, mulți au ținută să precizeze că i-ar sta mult mai bine cu modelul masculin stabilit în Dubai, decât cu celebrul manelist.

'Ce bine ți-ar sta lângă un tip așa?amândoi frumoși ??? (…) / Ce pereche frumoasă ați face. / Ești superbă, Andreea (…) / Wow l-ai găsit acolo și pe al nostru moldovean frumos Victor Șuiu. (…) / Arată bine omul, te-ai potrivi cu el mult mai bine decât cu Jador!! Nu se compară', sunt câteva dintre comentariile fanilor pe pagina de Instagram a Andreei Bălan.

Sursă foto: Facebook / Instagram / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton