Cine este Alexandra Ciomag, semifinalistă Survivor 2023. E model și a defilat la Paris

 Laciu Andreea
.

Cine este Alexandra Ciomag, semifinalistă Survivor 2023. Alexandra Ciomag a intrat în competiție în acest sezon în echipa Războinicilor, odată cu Faimosul Kamara. Au înfruntat din primele clipe greutățile din junglă, căci au fost trimiși în exil, apoi au fost puși să se lupte cu ceilalți doi concurenți aflați atunci în exil: Ionuț Iftimoaie de la Faimoși și Andreea Moromete de la Războinici. Din nefericire pentru ea, tânăra a pierdut pe traseul extrem de dificil, așa că a fost trimisă înapoi în exil, dar i s-a cerut să mai nominalizeze încă un concurent care să facă asta împreună cu ea. În ciuda tuturor peripețiilor prin care a trecut, Alexandra Ciomag a ajuns acum printre cei 4 semifinaliști Survivor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alexandra Ciomag, semifinalistă Survivor 2023. Alexandra Ciomag s-a înscris la Survivor România 2023 în echipa Războinicilor. Este tânără, dar a demonstrat deja mult curaj pe traseu. Deși a avut parte de o intrare neobișnuită în competiție, nu s-a speriat din dorința de a demonstra că este cu adevărat o Războinică. Și iată că a și reușit, căci a ajuns în semifinală. Concurenta speră acum să ajungă în marea finală de pe 24 mai și să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

alexandra-ciomag-4alexandra-ciomag-4

Alexandra Ciomag – viață personală

Cine este Alexandra Ciomag, semifinalistă Survivor 2023. Alexandra Georgiana Ciomag are 20 de ani și locuiește în București, conform descrierii de pe contul ei de Instagram.

Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig', a spus Alexandra Ciomag în prezentarea ei, de la Survivor România 2023.

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor: „Să nu dispere că…”

Citește și: Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. Imagine rară cu cei doi copii ai săi

Citește și: Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Faimosul a fost trimis în exil:„Am venit pentru…'

Citește și: Cine este soțul Luciannei Vagneti de la Survivor 2023. Au împreună două fetițe

Alexandra Ciomag – Carieră

Cine este Alexandra Ciomag, semifinalistă Survivor 2023. Alexandra Ciomag lucrează ca model și a defilat pentru unii dintre cei mai cunoscuți designeri vestimentari. Conform Fanatik, a defilat inclusiv pe podium la Paris Fashion Week. Totodată, lucrează și ca make-up artist și este pasionată de călătorii.

„Da! Chiar eu sunt, noua concurentă! Oficial fac parte din Echipa Războinicilor! Sunt recunoscatoare si mândră ca am ajuns sa am șansa să concurez la @survivorromania.oficial ! Mi-am dorit din tot sufletul sa fac parte din acest proiect și uite că orice e posibil! Voi da tot ceea ce e mai bun pe traseu! Era si cazul ca în acest an, să mai caștige și o fată!

Ambiția, determinarea, adaptarea sunt doar trei dintre cuvinte care mă descriu ca persoană și care v-au demonstrat în nenumărate rânduri că sunt o războinică in viața de zi cu zi, dar acum a venit timpul să arăt că sunt o războinică și în cel mai tare show de televiziune din România @survivorromania.oficial ! Știu că îmi veți fii alături și mă veți susține din fața micilor ecrane in fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20:30 numai pe @protv_romania și @voyo.ro!

Xena, prințesa războinică, așa cum mi se spunea când eram mică va trăi o experiență, un test, dar nu in ultimul rând o aventură de neuitat care o va face și mai puternică, evoluând, ajungând la cea mai buna versiune a sa. Mi-am promis că voi luptă până la sfârșit și că voi da tot ceea ce e mai bun din mine. Nimeni si nimic nu mă va calca în picioare', chiar dacă sunt mezina echipei! Să înceapă aventura! Un nou început! Și un ultim lucru de spus: Ca să arăți că ești cel mai bun, trebuie să treci prin ce e mai greu!”, este mesajul apărut pe pagina de Instagram a Războinicei Alexandra Ciomag.

Cu cine s-a certat Alexandra Ciomag la Survivor 2023

Cine este Alexandra Ciomag, semifinalistă Survivor 2023. De-a lungul parcursului său la Survivor România 2023, Alexandra Ciomag a avut conflicte cu diverși concurenți. La un moment dat, tânăra a fost în scandal cu fostul Faimos Kamara, după ce artistul nu i-a dat voie să ia din creveții de pe masă.

De asemenea, Alexandra Ciomag s-a certat și cu Lucianna, din cauza lenjeriei intime. Alexandra susținea atunci că și-a pierdut două perechi de chiloți și a acuzat-o pe Lucianna că și i-a însușit, băgându-i în sacul ei. La rândul ei, Lucianna i-a spus că sunt ai ei, dar a decis să-i cedeze lenjeria Alexandrei, pentru a nu mai pune gaz pe foc.

Undeva pe la începutul competiției, în luna februarie, Andreea Moromete a jignit-o pe Alexandra Ciomag la Survivor 2023, reproșându-i că vorbește mult și că nu se gândește la binele echipei.

Când are loc finala Survivor 2023

Finala celui de-al patrulea sezon al emisiunii Survivor România 2023 va avea loc în doar câteva zile, mai exact pe data de 24 mai 2023. Concurenții rămași în concurs sunt Dan UrsaCarmen GrebenișanAndrei Krișan și Alexandra Ciomag. Alexandra Porkalob a fost eliminată în ediția de luni, 22 mai 2023, astfel că nu va face parte din tabloul finalei.

Potrivit statisticilor, cele mai mari șanse de câștig le au Dan Ursa și Carmen Grebenișan, urmați de Andrei Krișan și Alexandra Ciomag. Cel puțin așa arată casele de pariuri…

Sursă foto: Facebook Survivor România, Instagram Alexandra Ciomag

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton