Casa Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu a fost spartă. Tablourile de valoare au fost furate

 Lixandru Livia
.

Momente de panică pentru Alexandru Ciucu și Alina Sorescu. Cei doi au fost jefuiți în miez de noapte, în timp ce se aflau în casă.

78687668_2679044205472295_1884860017190895616_o78687668_2679044205472295_1884860017190895616_o

Mai multe tablouri de valoare au fost furate din locuința lor. „Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul ăsta s-a întâmplat când eram toţi acasă. Deci, la noi acasă oricum e tot timpul cineva, dar de data asta era în mijlocul nopţii şi eram absolut toţi acasă, inclusiv copiii. Şi mă gândesc, nu ştiu, printr-o întâmplare nefericită dacă vreunul dintre noi cobora să, nu ştiu, să bea un pahar cu apă sau…nu îmi dau seama.

A fost un moment foarte…şi cu cât trece timpul şi te gândeşti ce s-ar fi putut întâmpla, cu atât, nu ştiu cum să zic, sentimentul provoacă o astfel de experinţă neplăcută, este mai profund şi mai dureros', a declarat Alexandru Ciucu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Alexandru Ciucu este hotărât să întărească măsurile de securitate din casă, pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. „Absolut, luăm deja măsuri în sensul ăsta. Deşi, mi se părea că e destul de bine păzită incinta.Voi face de aşa natură încât să devină casa noastră o fortăreaţă', a mai spus Alexandru Ciucu, potrivit sursei citate.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au o familie frumoasă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt de zece ani împreună, au două fetițe, Carolina și Raisa și nu confirmă ideea unui divorț în familia lor. Invitați la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, cântăreața și soțul ei au povestit despre viața de familie, plusurile și minusurile unei căsnicii și au recunoscut, cu sinceritate, că sunt foarte diferiți.

„Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea. E diferenţa de 10 ani. Noi am terminat aceeaşi şcoală generală. Noi nu ne-am întâlnit niciodată în perioada şcolii.‘, a mărurisit Alexandru Ciucu.

„Noi ne-am cunoscut în culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupa de ţinute. Eu eram în elementul meu, pe scenă, atunci eu eram la mine acasă', a completat Alina Sorescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton