Ilinca Vandici, mai sexy ca niciodată pe plaja din Maldive. Vedeta a întors toate privirile

 Lixandru Livia
.

Ilinca Vandici a postat pe contul de socializare, mai multe imagini din vacanța în Maldive, acolo unde se află zilele acestea împreună cu soțul ei și câțiva prieteni.

Ilinca VandiciIlinca Vandici

Ilinca a purtat la plajă un costum de baie din două piese, ce i-a pus în valoare silueta perfectă pe care a dobândit-o după ce a devenit mamă.

Soțul i-a făcut pozele și prezentatoarea tv le-a publicat pe contul de socializare, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Ilinca arată mai bine ca niciodată și a primit zeci de comentarii din partea celor care o urmăresc.

Ilinca Vandici are un soț gelos

Ilinca Vandici recunoaște că soțul ei, Andrei Neacșu, este un tip gelos. Însă, nu a ajuns la extrema de a nu o mai lăsa să iasă din casă sau să-i dicteze cu ce să se îmbrace.

„Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată. Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică', a povestit, amuzată, Vandici, pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton