Carmen de la Sălciua, mărturisiri neașteptate despre actuala iubită a lui Culiță Sterp: ”A fost la nunta noastră”

 Stamen Diana
.

Carmen de la Sălciua a vorbit despre divorțul de Culiță Sterp de la Survivor, dar și despre femeia care urmează să-l facă tată. Artista a făcut mărturisiri total neașteptată despre actuala iubită a fostului ei soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp de la Survivor au fost căsătoriți, însă au divorțat la scurt timp de la nuntă. Deși au mai existat tentative de împăcare, cei doi au decis că este mai bine ca fiecare să-și vadă de viața lui. Artista a răspuns întrebărilor fanilor săi și a mărturisit cum a reușit să treacă peste divorțul de Culiță.

Carmen de la Sălciua (1)Carmen de la Sălciua (1)

'A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat. Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc binele. Să fie fericit, are o femeie frumoasă alături și vine pe drum și un omuleț.', a spus Carmen de la Sălciua.

Culiță Sterp de la Survivor și-a găsit fericirea în brațele altei femei și urmează să devină tată pentru prima dată. Carmen de la Sălciua a declarat că se bucură pentru fostul ei soț și a vorbit frumos despre actuala lui iubită.

Mai mult, artista a dezvăluit că Daniela a fost la nunta lor. Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp de la Survivor se cunosc și nu își poartă deloc pică. „Da, a fost și la nunta noastră.', a răspuns Carmen de la Sălciua când a fost întrebată dacă o cunoaște pe Daniela Iliescu.

Citește și: Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp, de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Cum au reacționat

Citește și: Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită. Cine este Daniela și cu ce se ocupă

Citește și: Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH. Ce a decis instanța

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină. „Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva'

Culiță Sterp de la Survivor va deveni tată

După despărțirea definită de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a început o relație cu Daniela Iliescu și se pare că lucrurile au evoluat mai rapid decât mulți s-ar fi așteptat. Relația lor pare că s-a închegat destul de bine, mai ales că iubita solistului este însărcinată.

Emoțiile sunt mari de ambele părți, iar Culiță Sterp este cu atât mai îngrijorat dat fiind că va trebui să lipsească o perioadă după ce ar fi acceptat provocarea Survivor.

Totuși, solistul preconizează că se va întoarce până în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton