Rosanna Davison a devenit mamă de gemeni! Miss World 2003 a pierdut, până acum, 14 sarcini

 Oana Pantazi
.

Rosanna Davison, fosta Miss World 2003, a devenit în sfârșit mamă de gemeni, după ce, în trecut, a pierdut nu mai puțin de 14 sarcini! Acum, superba blondă este mama a trei copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Modelul de origine irlandeză Rosanna Davison, fostă Miss World, a devenit mamă pentru a doua oară, una multi-tasking, după cum singură s-a descris la revenirea din spital. Proaspăta mămică a dat naștere unor gemeni, care au primit numele de Oscar și Hugo, și pânărecent a stat în spital pentru a se reface în urma nașterii. Ea mai are o fetiță, pe nume Sophia, venită pe lume prin intermediul unei mame-surogat, care și-a așteptat nerăbdătoare frățiorii acasă.

Rosanna-DavisonRosanna-Davison

Rosanna Davison a apelat la o mamă-surogat

Dosta Miss World Rosanna Davison a povestit că ea și soțul ei au decis să devină părinți în 2015, la un an după ce s-au căsătorit.

„Am avut anul nostru împreună și ne-am bucurat de el, dar ne doream foarte mult să avem o familie și să devenim părinți”, povestea Rosanna.

Rosanna a rămas repede însărcinată și a fost extrerm de fericită. a dat vestea restului familiei abia când era în 5 săptămâni. Deși a fost extrem de grijulie în acea perioadă, din nefericire sarcina s-a încheiat abrupt.

Fosta Miss World a mai povestit că, la început, acest lucru nu a descurajat-o, fiind convinsă că sarcina următoare va fi una normală.

„Așadar, am rămas din nou însărcinată după asta, dar s-a întâmplat același lucru, la șase săptămâni și jumătate… Atunci am suferit un avort. În total au fost 14!”, a spus Rosanna, citată de publicația Sun.

A devenit mamă când nu se mai aștepta!

În cele din urmă, Rosanna Davison a renunțat la ideea de a aduce pe lume un copil pe cale naturală și a apelat la o mamă-surogat din Ucraina, care a născut-o pe fiica lor, Sophia, anul trecut.

Deși medicii i-au spus că nu va putea păstra o sarcină pe cale naturală, din cuza unor probleme de imunitate, iată că minunea s-a produs și, în luna noiembrie, fosta Miss World a devenit mamă de gemeni!

„Mi s-a spus că nu voi mai putea să duc o sarcină la capăt din cauza unor disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar care nu şi-au găsit rezolvarea în ciuda numeroaselor tratamente. Faptul că am rămas însărcinată în mod natural, şi cu gemeni, este un noroc extraordinar şi un vis care ni s-a împlinit. Am descoperit că sunt însărcinată după prima lună de carantină din cauza COVID-19.

În toată perioada cât am fost acasă am fost mult mai relaxată decât am fost în ultimii ani. M-am bucurat de linişte cu familia, în ciuda tuturor necazurilor care se întâmplau în lume. Poate că stresul unei vieţi agitate a făcut diferenţa.

Uneori, se întâmplă şi miracole când vine vorba de sarcini şi acestea apar în modul cel mai neaşteptat şi mai magic. Toţi cei care îşi doresc un copil ar trebui să nu cedeze niciodată', a dezvăluit Rossana în urmă cu ceva vreme, citată de replica. 

Citește și: Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu COVID-19. A fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava

Citește și: Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19! Cum a luat virusul și cum se simte:„Am purtat mască, problema a fost…'

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, strigăt de disperare, la 10 ani de la moartea solistei:„Vreau să dispară stigmatul ăsta de sinucigașă, care i s-a pus!'

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Rosanna Davison l-a făcut pe Chris de Burgh bunic

Puțină lume știe, însă Rosanna Davison este fiica faimosului cântăreț și compozitor Chris de Burgh. Artistul le-a dezvăluit și el fanilor săi că, în luna noiembrie, a devenit bunic pentru a doua oară, fiica lui aducând pe lume doi băieți, de data aceasta pe cale naturală.

'Sunt fericit să vă spun că fiica mea Rosanna, după ce a suferit durerea pierderii a 14 sarcini, a rămas însărcinată în primăvara acestui an cu gemeni identici şi a născut ieri dimineaţă doi băieţi frumoşi şi sănătoşi, Oscar şi Hugo, care se vor alătura surorii lor de un an Sophia şi tatălui lor Wesley, într-o familie minunată, fericită şi vibrantă!', a spus artistul.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton