(P) Transformă orice ținută în una elegantă și în tendințe cu ajutorul acestor 5 bluze elegante!

 advertising.ringier
.

Cum ar fi dacă în fiecare dimineață ai ști exact ce articole vestimentare îți aduc bucurie și cum le poți combina pentru cele mai reușite ținute? În cazul în care vrei ca acest vis să devină realitate, îți sugerăm să începi cu alegerea unor bluze elegante, pe care să le poți integra în diferite ținute, atât office, dar și casual sau elegante. În cele ce urmează, îți prezentăm preferatele noastre de la InPuff! 

Dacă îți plac imprimeurile de tip animal print, însă nu știi cum să le integrezi eficient în ținutele tale sau pur și simplu vrei o bluză care să fie mai ușor de purtat, avem recomandarea ideală pentru tine: această Bluză elegantă din voal cu animal print și guler tip eșarfă. Este fabricată în România, are mâneci lungi cu manșete înguste, ce se închide cu nasturi tip perlă, este croită drept și are un guler tip eșarfă cu fundă stilizată. O poți purta cu succes chiar și la o ținută pentru un eveniment de seară. 

Rămânând în aceeași zona a imprimeurilor deosebite, cele de tip animal print, îți recomandăm și această Bluză Fofy elegantă din organza cu animal print și detalii din dantelă. După cum poți observa și din imagine, bluza este potrivită în special pentru evenimentele de seară, deoarece este semi transparentă și va aduce senzualitate oricărei ținute. Este fabricată în România, se închide frontal cu nasturi, prezintă manșete cu nasturi și detalii din dantelă neagră, iar mânecile lungi sunt ușor bufante. Un plus de eleganță este acordat și de către gulerul cu aplicații din dantelă neagră. 

Cine nu iubește articolele vestimentare roșii? Când vrei să ai o ținută specială, asigură-te că porți roșu, indiferent dacă este vorba despre o piesă vestimentară sau un accesoriu. Sugestia noastră este această Bluza elegantă roșie din satin cu fundă maxi din panglici. La fel ca și celelalte pe care ți le-am prezentat, este fabricată în România. Textura bluzei este din satin, prezintă guler înalt accesorizat cu fundă mare, stilizată și panglici, se închide la spate cu nasturi și are mâneci bufante ce se închid cu nasturi. De culoare și de textură probabil nu mai are rost să îți spunem: combinația ideală între satin și o culoare puternică, așa cum este roșul. 

Probabil ai observat și tu că în ultima perioadă, au început să fie din ce în ce mai populare articolele vestimentare cu elemente inspirate din portul tradițional românesc. În acest sens, îți recomandăm două bluze. Prima este această Bluza elegantă din voal alba cu banda brodata și mansete cu pliuri, pe care o poți integra cu succes chiar și în ținutele pentru birou, datorită croielii și culorii sale. Este ideală pentru a fi purtată atât la fuste, dar și la pantaloni și se potrivește perfect la ținute office, elegante sau casual. 

Ultima recomandare este una cu totul specială, datorită design-ului deosebit al acesteia. Este vorba despre această Bluză tradițională cu broderie și panglici din tul corai. Practic, putem spune că este o ie reinterpretată, care poate fi purtată la un eveniment special, cum ar fi botezul unui copil. 

În încheiere, am vrea să știm care este bluza ta preferată dintre cele prezentate în această serie! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton