”Nu a fost marea iubire a vieții mele. Nu trebuia să ne mai împăcăm după divorț”. Care sunt, de fapt, motivele despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei

 Calin Maria Bianca
.

'Nu a fost marea iubire a vieții mele. Nu trebuia să ne mai împăcăm după divorț'. Care sunt motivele despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi sunt protagoniștii unui mare scandal de mai multe zile. În urmă cu trei săptămâni au decis să își spună defintiv adio, însă de atunci s-au tot specualat motivele pentru care au luat această decizie. Niciunul dintre ei nu a ieșit în față pentru a spune clar cum dar și de ce s-a ajuns aici, totul până acum. Oana Roman nu a mai ezitat și a luat atitudine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de iubire vreme de mai mulți ani. Deși recent au aniversat 10 ani de căsnicie, vedeta nu s-a mai abținut și a explicat că lucrurile s-au degradat după primii șapte ani. Au împreună o fetiță cu adevărat adorabilă, însă acest lucru nu a fost suficient pentru a mai rămâne împreună. De asemenea, se pare că nici iubirea nu a putut face față stilurilor lor de viață diferite.

oana-roman-1-10oana-roman-1-10

Da! Oana Roman a explicat în cadrul unui podcast faptul că ea și Marius Elisei au fost încă de la început două persoane total diferite. Au trecut cu vederea peste numeroase nepotriviri de caracter, totul fiindcă iubirea dintre ei era un foarte mare, conform declarațiilor ei. Ei bine însă, totul până într-o zi, când au decis că nu mai au vreo șansă să continue așa. Iată ce a dus, de fapt, la marea decizie de a merge pe drumuri separate.

Citește și: Marius Elisei și-a schimbat numărul de telefon după numeroasele mesaje primite de la Oana Roman

Citește și: 'Nu mai poți fi numit bărbat'. Oana Roman, mesaj dur după ce Marius Elisei a spus că nu merita să o facă mamă și mireasă

Citește și: Ramona Păun și Cosmin Mihăiță se pregătesc de nuntă. Unde vor petrece luna de miere

Citește și: Florin Călinescu s-a mutat la țară și nu vrea să mai audă de Românii au Talent

Care sunt motivele despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a dorit ca fanii și toți cei care o urmăresc și îndrăgesc să știe clar ceea ce consideră ea despre mariajul cu Marius Elisei. Mai mult decât atât, nu s-a ferit în a spune câteva dintre motivele despărțirii. Vedeta a explicat că încă de la începutul poveștii lor de iubire, erau două persoane cu totul și cu totul diferite. Au crezut că iubire o să învingă, însă mai apoi, după trecerea anilor și-au dat seama că nue ste deloc așa.

'Eu împlinesc 47 de ani, el 37 de ani. Eu am nevoie să mă așez cumva, el încă caută agitație și tot. (…) Eu nu mai vreau asta. Sunt niște lucruri pe care încă trebuie să le lămuresc. Nu le lămuresc ca să dau explicații altora, ci pentru mine. Noi eram doi străini într-o casă. Asta este realitatea. (…) Lucrurile nu aveau cum să meargă într-o direcție bună. Suntem fundamental diferiți. Am știut de la început, însă am sperat că iubirea o să reușească să acopere totul. De la un moment, nu mai este suficientă doar iubirea. Eram două viziuni și gândiri complet paralele. Nu poți să schimbi oamenii. Asta e o iluzie. (…) Ne-am iubit foarte mult și o perioadă lungă de timp. Dar iubirea aia mare se mai atenuează și au început să conteze alte lucruri. (…)', a spus Oana Roman în podcastul Tare de tot.

Oana Roman susține că a făcut multe compromisuri în relația cu Marius Elisei

Nu doar faptul că erau diferiți a dus la despărțire. Oana Roman consideră că a făcut numeroase compromisuri pentru ca totul să meargă bine între ei. Mai mult decât atât, a explicat că a refuzat la ieșirile cu prietenele, cât și la a vorbi cu persoanele care lui nu-i plăceau. Asta nu este tot. Vedeta a precizat că fostul ei soț era foarte gelos și mereu o controla și verifica, deși ea nu făcea niciodată acest lucru.

'Eram diferiți ca tot. Eu am lăsat foarte mult de la mine. Nu m-am mai văzut cu prietenele mele. Nu m-am mai văzut cu oameni pe care el nu-i plăcea. Am făcut foarte multe compromisuri. Am lăsat foarte mult de la mine. Eu nu aveam voie să salut dacă eu mă întâlneam cu un bărbat cu care eu am avut o relație. (…) Eu nu sunt geloasă, eu nu controlez telefoane, calculatoare, nimic. El, da. Da, făcea aceste lucruri. (…) Au fost oricum mult mai multe la mijloc. (…) El consideră ca dacă ai trăit cu cineva, după despărțirea, persoana aia nu mai există. Doi la mână trebuie să realizeze că Isabela este foarte importantă. (…) ', a mai spus Oana Roman

Oana Roman: 'Nu a fost marea mea iubire, dar ne-am iubit foarte mult'

Oana Roman a spus despre ea și Marius Elisei că s-au iubit foarte mult. Cu toate astea, a continuat prin a dezvălui că nu a fost marea ei iubire. Consideră că între ei a fost o relație matură, care a fost cea mai importantă, lungă și serioasă din viața ei. Vedeta susține că, din punctul ei de vedere, nu mai trebuia să se împace după ce au divorțat, lucrurile fiind deja rupte între ei.

'Această relație, care este cea mai importantă din viața mea, fără îndoială. Este cea mai importantă. Cea mai serioasă, lungă. A dus la o căsătorie și la un copil. Nu este cea mai mare iubire din viața mea, dar cea mai importantă relație. Este o relație matură. (…) Relațiile mature sunt mai importante cumva. Această relație a fost una cu multe suișuri și coborâșuri. În același timp a fost și cea mai tumultuoasă. Celelalte relații, nu au fost multe, foarte puține, dar au fost mult mai așezate. (…)

Când am împlinit 10 ani de căsnicie am spus clar că noi ne uităm în direcții diferite. Din punctul meu de vedere, relația este ruptă de foarte mult timp. De cel puțin un an, dacă nu mult mai mult de atât. Faptul că noi ne-am împăcat după ce am divorțat nu a fost ok din punctul meu de vedere. (…)'. a continuat Oana Roman.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton