Cum se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor 2023. Vica Blochina: „Nu pot explica! Era ceva îngrozitor”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se depilează concurentele de la Survivor 2023. Întoarsă din Republica Dominicană, fosta balerină de la „Melody' a făcut câteva declarații despre condițiile de igienă din junglă. Regulamentul competiției este destul de strict, iar participanților nu li se permită să aibă asupra lor produse de îngrijire personală. Cu toate acestea, Vica Blochina a explicat modalitatea prin care concurentele scapă de părul nedorit. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a fost eliminată de la „Survivor' 2023 în urmă cu câteva ediții, ca urmare a numărului mic de voturi primit din partea telespectatorilor. Prima concurentă care a vorbit deschis despre condițiile de igienă din Republica Dominicană a fost Maria Constantin, eliminată după numai o săptămână. Atunci, Faimoasa spunea că nu a avut acces la peruță de dinți, șampon sau haine de schimb, ceea ce i-a făcut șederea în junglă destul de dificilă. Acum, Vica Blochina a făcut noi dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat.

sur-9sur-9

Cum se depilează concurentele de la Survivor 2023. Vica Blochina a rezistat aproximativ o lună în Republica Dominicană. Pentru cele patru săptămâni de competiție, Faimoasa a încasat nici mai mult, nici mai puțin de 12.000 de euro. Fosta balerină spune că a fost nevoită să-și folosească creativitatea pentru a se ocupa de igiena ei și de aspectul fizic.

Citește și: Cum arăta Vica Blochina când era dansatoare la Melody și l-a cunoscut pe Victor Pițurcă: „Acum sunt mult mai mișto”

Citește și: Ce părere are, de fapt, Vica Blochina despre concurenții de la Survivor 2023: „Șerpălău a fost Iftimoaie'

Citește și: Văduva victimei lui Mario Iorgulescu, reacție după condamnarea acestuia la 15 ani și opt luni de închisoare: „Nu cred că mai poate să scape fără pușcărie”

Citește și: Florin Călinescu s-a mutat la țară și nu vrea să mai audă de Românii au Talent: „Nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva”

Cum se depilează concurentele de la Survivor 2023

Deși nu au voie cu produse de igienă, concurentele de la Survivor primesc o lamă de ras de la producătorii emisiunii. Vica Blochina spune că întreaga experiență din junglă a fost terifiantă și că i-a fost aproape imposibil să se adapteze condițiilor de acolo.

„Noi nu am primit produse de igienă. Am avut o lamă de ras, ni s-a dat după o săptămână. Nu am avut nici perie de păr, nimic. Lama trebuia s-o primim, că eram în costum de baie. Ni s-a dat o lamă cu chiu, cu vai. Bubele astea la gură pe care le-am avut mi-au ieșit de scârbă și de silă, pentru că nu am putut să mă adaptez că trebuie să merg la wc.

Când trebuia să merg în junglă și mă gândeam că alți colegi au fost acolo și și-au făcut nevoile, mi se părea atât de scârbos… Nu pot explica! Când mă trezeam, nu știam ce să fac ca să nu mă duc la wc. Era ceva îngrozitor', a spus Vica Blochina, potrivit fanatik.ro.

„Nu am fost foarte fericită când m-am văzut, m-am speriat'

Întoarsă acasă, Vica Blochina spune că s-a speriat când a văzut imaginile cu ea din Republica Dominicană. Blondina a suferit o alergie de la soare și i s-a umflat fața.

„Noi nu am avut oglindă la Survivor. Tu nu știi cum arăți. Îmi făceam un coc, nu aveam cu ce să perii părul. Toate fetele îmi ziceau că nu știu cum fac eu să arate bine mereu părul meu. Când am venit de la Survivor și am văzut imaginile, m-am speriat, sincer spun. Eu nu sunt chiar așa nasoală. Nu sunt vreo superbitate, dar atunci când m-am văzut în lumina aia, m-am speriat.

Am fost foarte arsă de soare, am făcut o alergie puternică la față. Eram umflată, la față, sub ochi, cu buzele pline de bube. Eram mușcată de insecte, dar ăsta e Survivor. Eu sunt mândră de mine în fiecare ipostază. Nu am fost foarte fericită când m-am văzut, m-am speriat!', a adăugat aceasta.

„Mi-am inventat bigudiurile din bețe'

Vica Blochina recunoaște că experiența de la „Survivor' 2023 i-a pus creativitatea la încercare. Din crengile găsite pe plajă, Faimoasa a improvizat bigudiuri și a folosit cărbune pe post de fard de ochi.

„Am spălat în fiecare zi hainele, în apa potabilă pe care o aveam de băut. Mă spălam pe cap, eu sufăr de igienă. A fost greu pentru mine că nu am putut să dau cu un pic de șampon sau de detergent, pe haine, să miroasă frumos. Când era să-mi fac părul, la plecare, mi-am inventat bigudiurile din bețe, din crengile de pe plajă găsite.

Mi-am spălat părul cu apă din mare și cu apă plată, l-am uscat și l-am pus pe crengile respective. Cei din producție îmi ziceau că arăt de parcă am ieșit de la coafor. M-am machiat puțin cu un pic de cărbune, așa cât am putut eu să văd în capacul ăla de la cratiță pe care l-am avut', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton