Cove și soția lui au făcut compromisuri pentru a rezista împreună: "Am avut discuții din cauza geloziei ei, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Cove și soția lui sunt căsătoriți de 10 ani și actorul recunoaște că au făcut unele compromisuri pentru a rezista împreună. Și mai ales Florentina, soția lui, care era geloasă la început, nefiind din zona artistică și neînțelegând, așadar, viața de artist. Cove spune că n-a mai fost cazul de gelozii după ce soția lui a aflat despre ce este vorba și prin comunicare au reușit să treacă peste toate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cove nu a crezut prima dată în povestea lui de dragoste cu Florentina. Fiecare dintre ei era implicat într-o altă relație când s-au cunoscut, însă mai apoi s-au reîntâlnit, ani mai târziu, și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Dar au făcut și compromisuri pentru ca mariajul să reziste de 10 ani deja.

74506092_2549678538453626_5640069113721126912_n74506092_2549678538453626_5640069113721126912_n

Cum a trecut soția lui Cove peste gelozie

Cu notorietate și cu destule relații amoroase relatate în presă, pentru Cove nu a fost ușor să-și mențină liniștea în căminul conjugal. Având în vedere că soția lui nu era familiarizată cu viața de vedetă, a înțeles mai greu despre ce este vorba și, în timp, s-a autoeducat, după cum spune Cove.

„Am avut (n.r. discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică, ea vine din domeniul medical. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că altfel nu, n-am fi putut să conviețuim împreună. Adică nu m-aș fi simțit nici eu confortabil.' a menționat Cove la FRESH by UNICA.

Actorul a mai menționat un lucru important pentru relația lor și pentru orice relație, în general: nu s-au certat niciodată în fața copiilor în cei zece ani de când sunt împreună.

„În familie este important să ai o atmosferă plăcută! Nu sunt adeptul certurilor, tensiunilor. Copiii mei nu m-am văzut niciodată certându-mă cu Flori, chiar dacă am avut disensiuni sau poate am avut și noi niște discuții ale noastre, le-am făcut separat. Niciodată de față cu ei nu ne manifestăm pentru că așa mi se pare corect.

Am mai învățat un lucru, apropo de asta. Atunci când ai ceva de spus sau consideri că ți s-a întâmplat o nedreptate, stai un pic și gândește-te, nu o zice din prima! Mai lasă un pic, un timp, și spune-o după aia. Și vezi că după aia s-ar putea să nu ți se pară că nu mai e chiar așa negru cum părea la început. Îți trebuie un pic de răbdare și, slavă Domnului, noi reușim asta de câțiva ani buni.' a mai spus Cove.

Citește și: Ce cadou a primit Alina Vidican de la soțul ei, Claude Senhoreti, la 5 luni de la nuntă: „Te iubesc!’

Citește și: Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei: „O surioară. David nu cred ca ar vrea’

Citește și: Oana Roman, reacție după ce a fost criticată că a făcut publice problemele dintre ea și Marius Elisei: ‘Îl rugam să nu își mai bată joc de copilul lui pentru că ea nu merită așa ceva’

Cum s-au cunoscut Cove și soția lui

Gabriel Coveșeanu a povestit cum și-a întâlnit soția, medic ginecolog de profesie, și care au fost motivele de gelozie dintre ei.

„Aveam niște prieteni comuni, ne-am cunoscut, nu ne-am simpatizat și ne-am văzut de viață. Eu aveam o oarecare notorietate la momentul ăla, dumneaei părea total dezinteresată de acest aspect. Nu că mă deranja lucrul ăsta, mi s-a părut așa…

După care ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am mai povestit de una, de alta și ne-am dat seama că, totuși, nu suntem chiar atât de diferiți, că avem același simț al umorului.' a mai declarat Cove, despre soția lui la FRESH by UNICA.

Florentina, soția lui Cove, povestea și acum acum ceva timp că habar nu avea cine este Cove atunci când l-a întâlnit și fiecare dintre ei era oricum implicat în altă relație.

„Sincer, nu eram fan. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara, eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!

Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat.

Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună.

Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt', a declarat, la un moment dat, soția lui Cove.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton