E oficial! Care e starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, după stopurile cardio-respiratorii: "Prognosticul e rezervat""

 Pirvu Cristina
.

Mihai Constantinescu a fost internat ieri la Spitalul Floreasca din București. A făcut atunci stop cardio-respirator. Medicii au intervenit imediat pentru a-l stabiliza. Iată informații oficiale de la Ministrul Sănătății despre starea artistului. 

„Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, a precizat ministrul, potrivit Agerpres.

În cursul nopţii, cântăreţul ar mai fi avut un stop cardiorespirator: „Se pare că azi-noapte a mai repetat stopul, prognosticul este rezervat, din ceea ce spun medicii”, a adăugat Sorina Pintea.

Soția lui Mihai Constantinescu, primele declarații despre starea de sănătate a cântărețului

Simona Secrier face un apel către oamenii care îl apreciază pe artist să se roage pentru sănătatea lui, situația fiind una gravă„Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine’, a declarat aceasta la Agenția Vip.

Mihai Constantinescu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca după ce în dimineața zilei de 13 mai a intrat în stop cardio-respirator. Se pare că artistul a fost găsit în stare de inconștiență de către soția sa, care a sunat la 112. După ce a fost resuscitat vreme de aproximativ 20 de minute, Mihai Constantinescu a fost dus la spital și se pare că se află în stare extrem de gravă.

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton