Cine vor fi nașii de nuntă a lui Brigitte Năstase și Florin Pastramă: ”M-am gândit...”

 Stamen Diana
.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă se pregătesc de nuntă. Cei doi au depus actele la primăria din Voluntari, iar în curând va avea loc marele eveniment. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit cine ar putea fi nașii de nuntă.

Totul se întâmplă mai repede decât mulți ar fi crezut. Brigitte Năstase și Florin Pastramă se pregătesc să facă marele pas. Cei doi sunt foarte siguri pe relația lor și chiar își doresc un copil împreună.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a stat de vorbă cu Jorge, fostul ei coleg de la Ferma. Vedeta a fost întrebată cine vor fi nașii de nuntă ai săi și ai lui Florin Pastramă. Răspunsul brunetei l-a lăsat fără cuvinte pe Jorge. Brigitte Năstase a dezvăluit că s-a gândit chiar Jorge să le fie naș.

„La naşi te-ai gândit?”, a întrebat Jorge.„M-am gândit să te pun pe tine. Tu ne-ai ursit. Dar tu vei fi primul pe listă la naşi că tu ai fost un fel de Nostradamus”, a spus Brigitte Năstase pe YouTube. Vizibil surprins, artistul s-a eschivat, evitând să dea un răspuns concret.

Deși mulți nu au crezut că Brigitte și Pastramă chiar vor face nunta, iată că treburile sunt cât se poate de serioase. Cei doi au depus deja actele la Primăria Voluntari, fapt care ne face să ne gândim că evenimentul va avea loc peste maximum două săptămâni. Și, surpriză, se pare că cel care va oficia căsătoria este chiar primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Așadar, nunta nu este nici pe departe un eveniment în plan îndepărtat. Și, cum Brigitte este de religie penticostală și se declară extrem de credincioasă, cei doi vor face și cununia religioasă, nu numai pe cea la ofițerul stării civile.

Și, dacă luăm în considerare că și Ilie Năstase s-a căsătorit foarte repede după divorț, atunci inițiativa lui Brigitte pare și mai credibilă.

 

Câți bani a primit Brigitte Năstase la Ferma

Brigitte Năstase a negociat la sânge participarea sa în emisiunea Ferma. Se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase a primit 5.000 de euro pe săptămână, potrivit cancan.ro. Vedeta a stat la Ferma 14 săptămâni, asta înseamnă că Brigitte Năstase a primit aproximativ 70.000 de euro.

FOTO: Facebook

Brigitte Năstase și Florin Pastramă 1Brigitte Năstase și Florin Pastramă 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton