Andreea Ibacka face pe soția geloasă. Cum l-a surprins pe Cabral în lipsa ei: ”Na poftim...”

 Stamen Diana
.

Cabral și Andreea Ibacka sunt o familie unită, dar și pusă pe glume. Cei doi au simțul umorului foarte dezvoltat și se distrează de minune împreună. Andreea Ibacka a încercat să facă pe soția geloasă și a arătat tuturor cum l-a surprins pe Cabral în lipsa ei. 

Actrița este pusă pe șotii. Andreea Ibacka a văzut o fotografie postată de Corina Caragea pe una dintre rețelele de socializare, iar undeva, în spate, se vedea Cabral care stătea de vorbă cu o femeie. Soția prezentatorului TV a postat un mesaj care a stârnit multe reacții. Evident, totul a fost o glumă făcută de Andreea Ibacka.

'Na poftim ce avem noi aici!? Cabral comunicativ, interlocutor necunoscut frezat cu placa. 😳 Pentru ca o nevasta ramane vigilenta, fie ea seara de fotbal ori de bigudiuri.', a scris Andreea Ibacka pe una dintre rețelele de socializare.

Femeia „suspectă' din imagine era chiar sora lui Cabral. 'Stiu ca n-o sa ma crezi dar eu sunt in poza. Trimit geaca la expertiza.', a spus Artemis, sora lui Cabral. Și prezentatorul de la ProTV a avut o replică: 'Trebuia s-o lași să fiarbă!'.

Când va avea loc botezul micuței Namiko

Botezul micuței Namiko va avea loc în scurt timp, pentru că Andreea Ibacka plănuiește ca evenimentul să fie la sfârșitul lunii mai. Petrecerea de botez va fi una destul de restrânsă și vor participa doar apropiații acestora. Nașii de botez ai micuței Namiko vor fi Irina și Răzvan Fodor, nașii de cununie ai Andreei Ibacka și a lui Cabral.

‘Ne-am gândit și la botez, dar încă nu ne-am organizat ca să zic așa. L-am tot amânat. Probabil va fi la sfârșit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adică vom fi o mână de oameni, familia, câțiva prieteni și vom face un grătar. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserică și am ales-o. O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească. Vor fi aceiași nași, Irina și Răzvan Fodor, care ne-au și cununat acum câțiva ani.’, ne-a dezvăluit Andreea Ibacka pentru VIVA!.

FOTO: Instagram, Facebook

Cabral și Andreea IbackaCabral și Andreea Ibacka

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton