S-a format primul cuplu la Insula iubirii. Aurel și ispita Dana sunt împreună: ”La revedere, Diana, îmi pare rău!”

 Stamen Diana
.

Situație fără precedent la Insula iubirii. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în Thailanda. Aurel și ispita Dana au format un cuplu la Insula iubirii, iar Diana a fost părăsită după doar câteva zile de când au intrat în show. 

Aurel i-a zis adio Dianei după doar câteva zile petrecute în Thailanda. Concurentul a pus ochii pe ispita Dana, iar aceasta se pare că a cedat și s-a lăsat dusă de val. Bruneta a vrut să anunțe pe toată lumea că ea și Aurel sunt împreună. „Eu şi Aurel avem un anunţ de făcut. S-a format primul cuplu pe insulă', a spus Dana.

Cei doi s-au sărutat pasional și au dat frâu liber tentațiilor. Aurel a uitat complet de Diana și acum nu o mai vede decât pe ispita Dana. „Vreau să-ți iau un inel și să te cer de nevastă. La revedere, Diana, îmi pare rău!', a spus Aurel .

Cum a reacționat Diana de la Insula iubiri când a aflat că a fost părăsită

Concurenta a văzut imaginile în care Aurel și Dana erau foarte apropiați. Diana a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce face iubitul ei. Deși ea credea că relația lor este una sudată, Aurel nu era de aceeași părere. Diana este convinsă că ispita nu va vrea să fie împreună cu Aurel pentru mult timp.

„M-a cărat până aici ca să se facă de… (…) Dana nu va vrea să fie cu el, pentru că lui nu-i place munca, va aștepa să fie întreținut, cum a vrut de la Alexandra și de la mine', a  spus Diana la Antena 1.

FOTO: Facebook

Dana, ispita insula iubiriiDana, ispita insula iubirii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton