(P) AeroVacanțe lansează pachetele turistice în Insula Ischia

 Pirvu Cristina
.

Ultima lună de primăvară vine cu o noutate în materie de turism. Agentia AeroVacanțe lansează în exclusivitate pachetele complete în Ischia – transformând destinația în vedeta sezonului estival 2019.

Cea mai mare insulă din Marea Tireniană se află pe lista de dorințe a turiștilor români din mai multe motive: distanța de la București este relativ mică, la un zbor de două ore și un transfer facil cu feribotul, hotelurile sunt cochete, cele mai multe dintre ele dispunând de centre SPA și piscine cu ape termale, iar plajele sale lungi oferă nenumărate posibilități de relaxare și divertisment în familie.

Un alt motiv pentru care Ischia a devenit o destinație tot mai populară este sezonul turistic lung – din luna mai și până la finalul lunii octombrie. Astfel că, în perioada de extrasezon, turiștii seniori îți pot rezerva vacanța aici prin programul de tip Senior Voyage, la tarife accesibile și servicii turistice excelente.

Tarife accesibile chiar și turiștilor seniori!

Sejururile în Ischia de la AeroVacanțe includ 7 nopți de cazare cu demipensiune la Hotel Family Spa Le Canne 3*, bilete de avion București-Napoli-București, transferuri aeroport-hotel-aeropot, drumul cu feribotul, ce include și o scurtă oprire pe insula Procida, și asistență turistică, la tarife accesibile (de la 481 euro/persoană).

„Perla' din sudul Italiei, Ischia are puțin din toate: plaje lungi din nisip, golfuri cu ape liniștite, stațiuni cosmopolite, așezări cu farmec tipic mediteranean și o gastronomie excelentă. Familiile cu copii sau seniorii au la dispoziție aici parcuri termale precum Giardini Poseidon, Giardini Negombo și Giardini Aphrodite Apollon. În același timp, cuplurile pot savura din plin atmosfera italiană, se pot relaxa în centrele SPA sau la înot în piscine de tip infinity, cu vederi spre Golful Napoli.

În plus, faptul că insula se află în imediata apropiere de orașul Napoli, insula Capri, Coasta Amalfitană, Vulcanul Vezuviu și orașul acoperit de lavă, Pompeii, o face interesantă și pentru alte categorii de turiști – cei dornici de explorări în natură și pasionații de cultură sau istorie.

Insula Neagră din Marea Tireniană

Dominată de Muntele Epomeo, Ischia își întâmpină vizitatorii cu unele dintre cele mai luxuriante grădini botanice, precum Giardini la Mortella sau Giardini Ravino, de unde priveliștea spre Marea Tireniană și mai departe, spre Vezuviu, este memorabilă.

Capitala insulei, Ischia este împărțită în două zone distincte: Ischia Porto (pitorească) și Ischia Ponte (cosmopolită) legate între ele prin splendida promenadă Via Roma care se prelungește până la bulevardul Corso Vittoria Colonna. Passeggiatanu este, însă, cea mai aglomerată zonă a orașului, portul cochet dezvoltat pe craterul unui vulcan stinseste fiind locul unde poți pătrunde cel mai bine în atmosfera locală.

Numită Inarime – adică Insula Neagră, de către poetul Vergilius Maro, Ischia este dominată de impozantul Castel Aragonese, ridicat în urmă cu 2500 de ani, și care a devenit cel mai fotografiat obiectiv turistic al locului.

Un tur al Ischiei îți descoperă și alte locații încântătoare – evadează în Sant Angelo, o localitate cu vile pastelate și hoteluri de lux, pierde-te pe străzile labirintice ale micului orășel cu iz baroc – Forio, fotografiază stânca în formă neobișnuită de ciupercă în Lacoo Ameno, iar la final relaxează-te la soare pe celebra Plajă Maroti, lungă de 5 km și compusă din nisip auriu.

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton