Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian, înainte de a muri: "N-am mare lucru..."

 Raiciu Adriana
.

Petrică Mîțu Stoian a murit în urma complicațiilor apărute din cauza COVID-19. Se afla internat la secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița, însă medicii au fost destul de sceptici în ceea ce privește starea lui de sănătate. Din păcate, artistul s-a stins din viață, sâmbătă, 6 noiembrie. Ultima persoană care a vorbit cu interpretul a fost chiar Constantin Gușman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a cerut să meargă la o clinică, pentru a fi tratat după infecția cu virusul SARS-CoV-2. Pe toată durata spitalizării, artistul a ținut legătura cu impresarul lui.

mitu-petrica-2mitu-petrica-2

Tot Constantin Gușman a fost ultima persoană cu care interpretul de muzică populară a vorbit. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian.

Citește și: Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 kg în urma unui șoc imens:'M-a făcut să-mi piară pofta de mâncare'

Citește și: De ce a fost arestat Petrică Mâțu Stoian, în tinerețe:'Era caz de batalion disciplinar'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți.Au două fetițe

Citește și: În ce relații a rămas Pepe cu nașii Andra și Cătălin Măruță, după divorțul de Raluca Pastramă

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost mutat la spitalul din Reșița, iar, în toată acestă perioadă, Constantin a încercat să ia legătura cu el. Abia sâmbătă dimineață i-a răspuns la telefon și i-a spus să stea liniștit că totul este bine.

'L-am sunat și am vorbit cu el, a zis că stai linișit că n-am mare lucru, că m-a stabilizat și mă duc înapoi. L-am sunat pe la 10 și ceva și mi-a zis că sunt cu domnul medic', i-a spus Petrică Mâțu Stoian impresarului.

La ora 13.00, impresarul artistului a fost contactat de nepotul acestuia și i-a fost comunicat faptul că starea de sănătate a lui Petrică s-a agravat. La doar o oră jumătate distanță, prietenul cântărețului a ajuns la spital, însă artistul era deja intubat și anesteziat.

'Pe la 13:00 și m-a sunat nepotul lui să-mi zică că e rău și că l-au dus la reanimare, eu am ajuns la 14:30, era intubat, era anesteziat și nu am mai putut să vorbesc cu el nimic', a mai spus Constantin Gușam, impresarul său.

Artistul își pregătise mormântul și crucea

Petrică Mîțu Stoian și-ar fi prevestit moartea. Artistul își pregătise mormântul și crucea, iar în urmă cu doar câteva zile a fost la cimitir. Casa de discuri Electrecord a scris un mesaj dureros pe pagina lor de socializare.

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!', anunță, pe pagina de Facebook, casa de discuri Electrecord.

Din păcate, Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, 6 noiembrie 2021, la spital.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton