Adrian Mutu a spus, după 18 ani, de ce a divorțat de Alexandra Dinu: "Cred că la acea vârstă un băiat ar trebui..."

 Dumba Gabriela
.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți între 2001 și 2003, iar cei doi au un băiat, Mario, acum în vârstă de 19 ani. Nimeni nu se aștepta, la vremea aceea, să-și spună adio atât de repede, mai ales că erau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, admirat și deopotrivă individiat. Părea că le au pe toate, erau tineri, frumoși, bogați și celebri, familia perfectă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când avea doar 21 de ani, Adrian Mutu s-a îndrăgostit iremediabil de Alexandra Dinu pe care a cunoscut-o când ea a venit să-i ia un interviu și care avea doar 19 ani. Cei doi s-au căsătorit foarte repede, însă căsnicia lor a durat doar doi ani. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a vorbit despre divorțul de prima lui soție.

1-alexandra-dinu-adrian-mutu1-alexandra-dinu-adrian-mutu


„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte.

A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.

Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți.

Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.

Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând.

Spre fericirea ei spun asta, nu știu dacă va mai fi mamă, pentru că nu o văd așa convinsă și are și ea spre 41 de ani acum. Nu știu dacă va mai face copii, întrebați-o pe ea. A avut grijă de Mario, i-a dat o educație bună, și-a făcut treaba, ca să zic așa. Acum, probabil a venit și timpul să se gândească puțin la ea”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian a acceptat să i se facă autopsie fratelui ei:„Au cerut procurorii’

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Stelianei Sima cu doar trei zile înainte de a muri:„Asta e ultima mea filmare’

Citește și: Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: „Mai negociem

Motivul divorțului dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Întrebat de ce nu a mers relația dintre el și Alexandra Dinu, Adrian Mutu a spus că tinerețea a fost de vină. S-au maturizat diferit și au început să vadă viața cu alți ochi, iar un drum împreună nu a mai fost posibil.

 „Nu a mers din cauza tinereții. Eram amândoi tineri. Când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi și atunci încep neînțelegerile. Noi am pus capăt atunci, pentru că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri.

Alexandra a rămas în Italia, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine”, a mai spus Adrian Mutu.

Ce a spus Alexandra Dinu despre căsnicia cu Adrian Mutu

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Alexandra Dinu a vorbit deschis despre căsnicia cu Adrian Mutu. Nu regretă nicio zi din acea perioadă, mărturisind că îi va fi recunoscătoare pentru cel mai de preț cadou pe care i l-a oferit: fiul lor, Mario.

„La vremea respectivă am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta', ne-a mărturisit Alexandra Dinu.

Mutu a pus ochii pe actuala soție când avea 15 ani

În anul 2013, Adrian Mutu divorța de Consuelo, cea de-a doua soție a lui și femeia care i-a dăruit două fetițe. Rapid, în 2014, fostul fotbalist devenit antrenor avea să înceapă o relație cu Sandra Bachici, cea care a devenit doamna Mutu. S-au căsătorit în 2015, iar în 2017 avea să vină pe lume băiețelul lor, Tiago Mutu.

Antrenorul a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță unde a dezvăluit că își cunoaște soția de mai mulți ani de zile, a remarcat-o în 2010, pe când ea era Miss România.

Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani. Când am divorțat, eu m-am mutat și în România. Jucând la Petrolul, am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat.

Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei.

Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească.

Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimneața am stat. Se umpluse frigiderul.

În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!„, a povestit Briliantul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton