Anamaria Prodan, noi declarații despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Când stai lângă soția ta, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu...”

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan, noi declarații despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai controversate cupluri din ultima perioadă. Cei doi au ales să își spună adio, după ce s-a aflat că antrenorul de fotbal avea o relație extra-conjugală. Recent, sexy impresara a oferit noi detalii cu privire la relația pe care cei doi o au în acest moment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-o perioadă foarte haotică. După ce acesta a anunțat că va divorța, sexy impresara a declarat că nu îl va ierta niciodată pentru că a trădat-o. Ba mai mult, ea a subliniat în nenumărate rânduri că nu există cale de împăcare. Acum, diva vine cu noi declarații cu privire la acest subiect și oferă detalii referitoare la relația lor.

Anamaria-Prodan-3Anamaria-Prodan-3

Impresara a povestit că ceea ce Laurențiu Reghecampf a făcut este de neiertat. Cu toate acestea, ea nu îi întoarce spatele și susține că întotdeauna îi va lua apărarea.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor'

Citește și: Anamaria Prodan, despre împăcarea dintre Reghe și rivalul ei, Giovanni Becali:”Răzbunări de fraierici!”

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr.Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19:„Am fost la spital'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut o cununie religioasă în luna mai

Anamaria Prodan a oferit un interviu în care a vorbit despre despărțirea sa de Laurențiu Reghecampf. După cum este bine cunoscut, la începutul verii, cei doi și-au reunit jurămintele. Aceasta susține că nu înțelege cum cineva poate face acest lucru, apoi să plece alături de o altă femeie.

'Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni', a spus ea la Antena Stars în exclusivitate.

„Deocamdată avem sol de pace'

Se pare că impresara și Laurențiu Reghecampf au în acest moment o relație bună. Cei doi nu își vorbesc foarte des, însă nici nu au început un scandal.

'Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avoacațiilor că dacă nu oprește această porcarie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r vorbesc) , nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile iefine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea', a mai spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton