Când începe noul sezon Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida: „Până atunci, mă bucur de...”

 Borcilă Andreea
.

Când începe noul sezon Acces Direct. Cu ceva timp în urmă, emisiunea a fost mutată, definitiv, de la Antena 1 la Antena Stars. Următoarea ediție va începe cât de curând, iar moderatoarea show-ului Mirela Vaida a povestit ultimele detalii legate de program, dar și de vacanța romantică, alături de soțul ei, în Italia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Când începe noul sezon Acces Direct. Mirela Vaida se bucură de ultimele zile de vacanță, alături de soțul ei, în Italia. Cât de curând, va începe cu forțe proaspete un nou sezon la Acces direct, emisiunea difuzată pe postul Antena Stars. Ea a anunțat ultimele detalii legate de show.

mirela-vaida-1.4mirela-vaida-1.4

Fanii noului sezon Acces direct, de la Antena Stars, vor putea vedea, în curând, noile ediții și subiecte, pe micul ecran.

Citește și: Unde a plecat Mirela Vaida în concediu. A ales o destinație unde au avut loc mai multe tragedii:„Zilele petrecute împreună…'

Citește și: De ce nu merge Mirela Vaida în stațiunile de pe litoralul românesc:„Nu cred că o să mai ajung vreodată'

Citește și: Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie:„Aceste probleme personale…'

Citește și: Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă:„E făcută la comandă, cu influență…'

Când începe noul sezon Acces Direct

Mirela Vaida a dat ultimele detalii legate de emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars. Luni, 29 august 2022, va începe un nou sezon Acces direct, care va apărea, pe micul ecran, de la ora 16:00, de luni până vineri.

„Mai am doar câteva zile de vacanță până pe 29 august, când începem un nou sezon @acces_directoficial , zilnic, de la ora 16, în direct, pe @antenastarsoficial. Până atunci, mă bucur de o escapadă plină de culoare, peisaje fermecătoare, mâncare bună, oameni liniștiți, bun gust în tot ce ne înconjoară, arhitecturi impresionante, soare și bună dispoziție!

Așa cum va spuneam, Ravello mi se pare cel mai frumos loc de pe pământ! Va trimit toate gândurile mele bune de aici! Vă pup cu drag!', a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

Vedeta a petrecut vara asta, alături de copii și de soț. Ea a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale din Delta Dunării, Hurghada (Egipt), iar acum din escapada romantică din Italia.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton