Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Va avea 150 de invitați: „Botezul va fi lângă...”

 Borcilă Andreea
.

Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Celia și-a ales, ca nașă la botezul fiicei sale, pe medicul care a tratat-o de problemele la inimă. Artista este cât se poate de fericită, dar și emoționată, pentru că se apropie cu pași repezi un eveniment important din viața de familie. Cântăreața a povestit, recent, ultimele detalii legate de botezul fetiței sale și a lui Ardeli Ancuța, Sara Maria.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei. Celia a devenit mamă, pentru a doua oară, pe 16 februarie 2022. După câteva complicații în ceea ce privește sănătatea, cele două sunt acum bine. Artista va avea, la sfârșitul lunii august, botezul fiicei sale, Sara Maria. Ea a povestit, recent, cine vor fi nașii, care este locația, dar și câți invitați vor participa la eveniment.

celia-9-1celia-9-1

Cântăreața a trebuit să aleagă, ca locație pentru botez, fie Australia, de unde e soțul ei, fie Deva, orașul natal. Până la urmă, cei doi au hotărât să rămână în România, pentru eveniment.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Celia, înainte de botezul fiicei sale:„În sarcină, mă îngrășasem în jur de 23 de kilograme'

Citește și: Celia are probleme la inimă după ce a născut a doua oară:”Am fost diagnosticată cu…”

Citește și: Marina Almășan are din nou COVID, chiar înainte de vacanță:”Am chemat ambulanța”

Citește și: Cine este soțul Oliviei Păunescu. Primele imagini cu el, după 3 ani de căsnicie:„Timpul parcă s-a oprit în loc'

Cine sunt nașii aleși de Celia pentru fetița ei

Cântăreața a suferit de câteva probleme de sănătate, după ce a născut, însă alături i-a fost medicul său cardiolog. Cele două s-au apropiat destul de mult, pe parcursul sarcinii, iar artista i-a propus doctoriței și soțului ei să devină nașii de botezi ai micuței Sara Maria. Într-un interviu pentru Playtech, Celia a povestit ultimele detalii despre marele eveniment.

,,Botezul se va ține la o locație care poartă amprenta copilăriei, a uneia din cele câteva locații speciale, din zona în care am ales să mă nasc, pentru că m-am născut într-o zonă cu locuri atât de frumoase, încât eu cred că a fost decizia mea sau îngerii m-au binecuvântat să mă nasc aici. Mă refer la județul Hunedoara.

Botezul va fi lângă Castelul Corvinilor, cel pe care îl consider cel mai frumos castel din țară. Toată terasa dă spre castel și e specială pentru mine. Nașii și moșii de asemenea sunt niște oameni foarte speciali pentru mine. Nu sunt persoane publice cunoscute, însă sunt oameni care au lăsat amprenta pe inima mea/noastră în cel mai plăcut mod.

Nașa este cea care a avut grijă de inima mea și automat și de fetița mea în timpul sarcinii, este medicul cardiolog … unul dintre cei mai buni, părere mea, și care uite… între timp a ajuns parte din familie, alături de soțul ei care și el este un medic pe care îl respectăm.

Dar mai departe de acest aspect care împinge la respect, am adorat faptul ca sunt niște oameni modești și minunați, calzi și speciali care între timp ne-au ajuns la inimă. Clar i-am ales cu inima! Moașa va fi prietena mea cea mai bună din copilărie, sora mea de suflet, ne leagă o prietenie strânsă de peste 20 ani și multe amintiri. O iubesc mult și împreună cu soțul ei vin din Italia unde sunt stabiliți, pentru a ne fi alături.

Celia: Sunt vreo 150 de invitați

De data aceasta sunt convinsă că am făcut cea mai bună alegere, având în vedere că în trecut am greșit enorm și am pus pe loc înalt niște oameni care ne-au rănit profund. Am iertat, însă mi-am promis să fiu mai atentă când aleg oamenii de lângă noi. Totuși e bine că în trecut soțul meu a ales niște nași pe care îi pot numi nași și pentru fiul meu și pentru fetița mea și pentru noi, căci ne-au cununat.

Deși sunt în celălalt capăt de lume și nu pot ajunge la botezul fetiței, noi îi vom considera în continuare nași pentru noi toți. Invitații sunt în mare parte neamurile noastre, care ne-au onorat cu prezența aproape 100%, iar acest aspect m-a bucurat enorm, dar și prieteni dragi inimii și persoane pe care le respectăm. În total sunt vreo 150 de persoane, fiecare cu povestea lui care ne-a atins cândva inima și au rămas aproape, chiar dacă viața ne-a dus pe drumuri diferite.

E minunat cum ne unim la bucurii și la tristețe doar cu un telefon. Le mulțumesc și sper că timpul petrecut în bucurie la un moment atât de special precum botezul fetiței noastre să mai adune și alte flori la buchetul de amintiri, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton