Camelia Șucu a făcut topul bărbaților din viața ei. L-a omis pe fostul ei soț, Dan Șucu: "Iubirea nu trebuie declarată, trebuie și manifestată"

 Dumitrache Laura
.

Camelia Șucu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. A fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, iar în 2007 au decis să meargă pe drumuri separate. Aceasta a rămas cu o avere considerabilă, după ce a părăsit afacerea cu mobilă, fiind de acord ca fostul soț să-i ofere suma de 40 de milioane de euro. Recent, afacerista a făcut topul bărbaților din viața ei, dar l-a omis chiar pe Dan Șucu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Camelia Șucu este o femeie de afaceri de succes, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu. Aceasta este fondatoarea unor afaceri precum Iconic Health, Natuzzi sau Piața de Gros Abundia. După divorțul de Dan Șucu, Camelia a demonstrat că este o femeie puternică și independentă, răzbind cu brio în lumea afacerilor.

CAMELIA SUCUCAMELIA SUCUCAMELIA SUCUCAMELIA SUCU

Camelia Șucu a vorbit recent despre bărbații din viața ei și a alcătuit un top al celor care au făcut parte din viața ei și au ajutat-o. Spre surprinderea multora, Dan Șucu nu se află printre aceștia.

Citește și: Ce dietă ține Camelia Șucu. Afacerista mănâncă numai într-un interval de opt ore pe zi:„Eu sunt foarte mulțumită'

Citește și:Cum arată Camelia Șucu la 57 de ani și ce avere are cea mai bogată femeie din România

Citește și:Alexandra Dinu și Ștefan Lungu dau cărțile pe față, după ce s-a zvonit că au avut o relație:”Hai, spune acum!”

Citește și:Daniela Gyorfi a primit o moștenire importantă, cadou de sărbători:”Nu e cineva care ar spune nu..”

Camelia Șucu a alcătuit topul bărbaților din viața ei

Camelia Șucu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din țară de la noi. După divorțul de Dan Șucu, Camelia a reușit să își deschidă propria afacere, care a a devenit un adevărat succes. În vârstă de 57 de ani, fosta soție a milionarului a răzbit în lumea dificilă a bărbaților și a dovedit că este o afaceristă de excepție. Recent, Camelia Șucu a fost întrebată de un top alcătuit din bărbați care au ajutat-o și influențat-o în viață. Afacerista l-a omis chiar pe fostul ei soț, Dan Șucu.

Pe primul loc se află tatăl vedetei, care a decedat în urmă cu doi ani, dar și care i-a lăsat o moștenire de neegalat. „Dacă ar fi să fac top trei bărbați care m-au influențat în viața aceasta, pe locul întâi ar fi tatăl meu! Știu că poate părea banal, dar nu. Este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat ,pentru felul în care a știu să exprime iubirea. Iubirea de tată, iubirea de părinte, atenția. Iubirea nu trebuie doar declarată, trebuie și manifestată!', a mărturisit Camelia Șucu, pentru Click!.

Camelia Șucu: „M-am îndrăgostit și mă reîndrăgostesc mereu de universul Natuzzi”

Camelia Șucu a mărturisit că pe locul al doilea se situează Pascuale Natuzzi, partenerul său de afaceri. Conform acesteia, Pascuale a ajutat-o foarte mult cu afacerea sa și a învățat numeroase lucrurile de la el.

Pe locul al doilea ar fi partenereul meu de afaceri, Pascuale Natuzzi, un om pe care l-am întâlnit în primii ani de viață a mea ca om de bussines, atunci când nu știam nici măcar cum să definesc un bussines.

În viața mea de om de afaceri, Pascuale e acea valoare în mediul de bussines pe care oricine și-ar dori să o întâlnească. Mă refer la loialitate aici, și nu la conturi în bancă. El face de 60 de ani acest bussines. Ne-am intersectat în 1955 și de atunci m-am îndrăgostit și mă reîndrăgostesc de universul Natuzzi. De la el, am înțeles că, în mediul de afaceri între partenerii aflați distanță, nu trebuie neapărat contracte ferme, scrise, încrederea, fidelitatea și loialitatea sunt mai presus de orice!', , a mai spus Camelia Șucu.

Camelia l-a ales pe Sir Richard Charles Nicholas Branson pe al treilea loc

Afacerista l-a situat pe Sir Richard Charles Nicholas Branson pe locul al treilea. Investitorul și finaltropul britanic avea în 2011, o avere estimată la 4,2 miliarde de dolari.

Richard Brenson ar fi pe locul trei! L-aș pune aici pentru stilul nebunesc, creativ, care se aseamănă mult cu felul meu de a fi. L-am urmărit în conferințe și în cărțile pe care le-a scris. Aceștia trei ar fi, dar am avut de învățat și am de învățat mereu de la bărbați'a mai dezvăluit Camelia Șucu. Dincolo de cariera sa, Camelia Șucu are o familie minunată. Afacerista are două fiice cu Dan Șucu, care i-au dăruit trei nepoți superbi, două fetițe și un băiețel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton