Carmen Șerban a vorbit despre toate minciunile care s-au spus despre ea în online: ”S-a scris că am murit, că am un copil ascuns...”

 Calin Maria Bianca
.

Carmen Șerban a vorbit despre toate minciunile care s-au spus desprea ea în online. Îndrăgita artistă a rupt tăcerea și a fost mai sinceră ca niciodată. Nu s-a ascuns în spatele cuvinetelor și a spus tot ceea ce simte, dar mai ales prin ce a trecut ea și familia ei când s-a speculat în online că a murit. Totodată s-a scris și că ar avea un copil pe care-l ține ascuns. Acum, cântăreața nu a mai lăsat loc de interpretări și a elucidat fiecare mister și minciună despre ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Șerban este una dintre artistele autohtone ale muzicii românești. De ani și ani de zile a încântat cu vocea ei și numeroasele piese pe care le-a scos. Cu toate astea, reușește cu brio să își țină viața privată departe de mediul online. Răutăcioșii însă sunt pe urmele ei și speculează fel și fel de probleme sau situații care s-au dovedit a fi neadevărate de fiecare dată.

serban-7serban-7

Carmen Șerban a asistat și a văzut tot ceea ce s-a scris despre ea în mediul online. Atât ea, cât și toți cei dragi, mai ales familia ei, citeau cu greu acele rânduri. Deși putea să-și spună cuvântul încâ de când se scriu asemenea lucruri, artista a ales să păstreze tăcererea. Totuși, orice om are un nivel de răbdare. De data aceasta cântăreața a decis să vorbească fără perdea despre toate minciunile din mediul online despre ea.

Citește și: Carmen Șerban a slăbit 15 kg și și-a făcut mai multe operații estetice.Cum arată acum

Citește și: Carmen Șerban a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă:„Eu am pus accent pe carieră'

Citește și: Daniela Gyorfi a primit o moștenire importantă, cadou de sărbători:”Nu e cineva care ar spune nu..”

Citește și: Cine este Bogdan de la Ploiești.A fost însurat, dar a divorțat după doar câteva zile

Carmen Șerban a vorbit despre toate minciunile care s-au spus despre ea în online

Pe Carmen Șerban o știu generații întregi, fiindcă are o carieră de mai bine de 20 de ani în domeniul muzical. În ciuda acestor ani, se știu destul de puține lucruri despre ea, astfel curioșii au născocit și au scos fel și fel de minciuni în fața publicului larg. S-a scris despre frumoasa artistă că a murit, după ce s-a elucidat acest mister ce a șocat pe toată lumea, următoarea veste bombă era legată de copil. Multă vreme s-a vorbit despre cântăreață că are un copil pe care-l ține ascuns, așa că azi a spus lucrurilor pe nume.

S-a scris despre mine, de nenumărate ori. Ba că am murit, ba că am un copil și că îl ascund… Și multe altele. Nu am murit și nu am copii. Anumite invenții scrise cu nesimțire, au provocat multă supărare familiei mele, în special părinților și nepoților mei. Aceia care scriu și publică minciuni defăimătoare, aduc  jignire și prejudiciu de imagine în familia celui despre care se scrie.”, a explicat ea, pentru Wowbiz.ro.

Carmen Șerban nu mai acceptă să i se defăimeze numele și să-i fie stricată imaginea

Ani la rând, Carmen Șerban a trecut cu vederea peste minciunile scrie despre ea. A lăsat ca totul să se rezolve de la sine și le-a explicat celor dragi adevărul. Acum însă, artista nu mai acceptă să-i fie defăimat numele și nici să-i fie stricată imaginea. Aceasta știe cum au început toate știrile negative despre ea și trage un semnal de alarmă asupra fanilor ei și celor ce o îndrăgesc. De asemenea, a anunțat faptul că numele ei este o marcă și de acum o să aleagă drumul instanței când se mai confruntă cu astfel de spețe.

„Problema este că cititorii sunt mințiți cu nerușinare și le este exploatată partea emoțională, întrucât ei se bucură sau suferă pentru un Artist drag sau apreciat.

Numele CARMEN ȘERBAN este un BRAND legal și oficial înființat. Este înregistrat ca Marca la OSIM România, din anul 2003.
Zilele trecute m-am întâlnit cu avocatul meu. Am discutat puțin și despre acest aspect în care numele meu este folosit abuziv și neautorizat. Fără acordul expres al titularului Mărcii CARMEN ȘERBAN.”
, a continuat Carmen Șerban pentru sursa menționată.

Carmen Șerban susține că se câștigă mulți bani pe știrile false despre ea

Carmen Șerban a dezvăluit că pe urma articolelor false unde i se folosește numele se câștigă sume mari de bani. Artista susține că atunci când numele ei apare, sute de fani deschid articolul, mai ales când este vorba despre ceva din viața ei intimă. Cu toate astea, este de părere că nu trebuie ca oamenii să profite de bunătatea ei și să speculeze astfel de minciuni.

„Informațiile false nu sunt de folos nimănui. Cei care fac asta cu bună știință, sunt oameni fără caracter și ieftini. Postările acestea, bazate pe minciuni  senzaționale și publicate sub un titlu de senzațional, sunt făcute intenționat. Au scopul de a se incasa bani de pe urma vizualizărilor… se fac bani mulți, de ordinul a mii de euro, când o postare merge foarte bine.Nu doar de pe urma vizionărilor pe YouTube sau Tik Tok se fac bani… acum și Facebook-ul generează venituri financiare prin programul Meta„, a declarat artista, pentru WOWbiz.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton