Cabral, decizie radicală după ce și-a adus familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Are legătură cu fiica lui, Namiko

 Laciu Andreea
.

Cabral ar fi luat o decizie radicală după ce și-a adus familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cabral și Andreea Ibacka ar fi stat să analizeze problema pe toate părțile, după ce s-a aflat că prezentatorul va face echipă în Republica Dominicană cu Adela Popescu, pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar acum au ajuns la un rezultat mulțumitor. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cabral ar fi plecat inițial singur în junglă, unde a început filmările pentru noul sezon al show-ului de la Pro TV. A trecut perioada de acomodare, timp în care cei doi soți ar fi purtat discuții în privința modului în care vor locui în următoarele luni. Prezentatorul și-a adus soția și pe cei doi copii pe insula unde se filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ca să vadă dacă aceștia s-ar putea acomoda cu locul.

cabral-si-andreea-ibacka-1cabral-si-andreea-ibacka-1

Cabral, decizie radicală după ce și-a adus familia la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Potrivit surselor Ego.ro, atunci când a văzut că soția lui s-a acomodat foarte rapid cu insula și își dorește să își prelungească șederea în Republica Dominicană, Cabral a decis, împreună cu Andreea, ca Namiko și Tiago să stea cu părinții lor în următoarele luni, cât timp durează filmările pentru reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Astfel, Andreea Ibacka va sta în Republica Dominicană până la încheierea filmărilor, mai exact undeva în luna octombrie.

Cei doi copii sunt extrem de atașați de Cabral, așa că vestea a venit ca o mare bucurie. Se pare că Andreea deja și-a creat un program și o rutină zilnică, fără să aibă probleme atunci când soțul ei este la filmări. De asemenea, nici clima caldă și umedă nu reprezintă un obstacol pentru actriță. Andreea Ibacka își vizitează aproape zilnic soțul, în timp ce acesta filmează emisiunea.

Având în vedere că sunt cinci copii în peisaj, trei ai Adelei Popescu și doi ai lui Cabral, programul Andreei Ibacka și al lui Radu Vâlcan nu s-ar suprapune prea des. Astfel, singurele întâlniri în formulă completă ar avea loc doar în zilele de repaus sau seara, după încheierea filmărilor, mai scrie sursa citată.

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

Citește și: Tot ce nu știai despre David Popovici, cel mai rapid înotător al planetei. A stabilit primul record la 10 ani

Citește și: Cu ce pericole se confruntă Cabral în Republica Dominicană: „Simţi cum te sufoci'

Citește și: Ce schimbări a făcut George Simion înainte de nunta cu 20.000 de oameni. Are un vals al mirilor atipic!

Au retras-o pe Namiko de la grădiniță, pentru câteva luni

Dacă în cazul Adelei Popescu, s-a spus că Radu Vâlcan se întoarce cu cei doi fii pentru că Alexandru trebuie să înceapă școala, în cazul familiei Ibacka s-a luat o altă decizie. Andreea a rezolvat toate problemele înainte să plece cu cei doi copii în Republica Dominicană.

Surse din preajma Andreei Ibacka au susținut că artista ar fi decis să nu plece deodată cu soțul ei, Cabral, ci să vină abia după câteva zile, pentru a putea organiza lucrurile acasă, în București. Din start, ea ar fi plecat cu ideea să-și facă un fel de vacanță prelungită. Din acest motiv, actrița ar fi anunțat la grădinița fiicei sale, Namiko, că micuța se va întoarce la cursuri abia spre finalul anului.

Radu Vâlcan nu ar fi putut însă să procedeze la fel. Fiul lui și al Adelei Popescu, Alexandru, a împlinit 6 ani și va merge la școală, începând cu toamna aceasta. În plus, pe Andrei nu ar fi ptut să-l lase doar în grija prezentatoarei TV și a bonei.

Aceeași sursă mai scrie că, din acest motiv, în Republica Dominicană va rămâne doar micuțul Adrian. Atunci când Radu Vâlcan se va întoarce în România, Adela Popescu se va bucura de ajutor și din partea Andreei Ibacka, mai ales că Adrian și Tiago sunt apropiați de vârstă și au un program asemănător, conform aceleiași surse.

Adela Popescu continuă să alăpteze și în Dominicană, în pauzele dintre filmări

Ego.ro mai scrie că Adela Popescu îl alăptează în continuare pe mezinul Adrian, și în Republica Dominicană. Mai exact, în una din zile, vedeta chiar ar alăpta în pauzele de la filmări. Atunci când nu e posibil, cântăreața îi lasă micuțului un biberon.

De asemenea, Adela Popescu ar fi acceptat să prezinte Sunt celebru, scoate-mă de aici! după ce ar fi fost asigurată că resortul în care stă nu e departe de platou, dar și după ce producătorii i-ar fi spus că formatul show-ului nu e în regim live, astfel că, în caz de nevoie, se poate lua pauză de la filmări pentru câteva minute.

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Cabral

Cei doi sunt prieteni de aproximativ 20 de ani. Au mai fost colegi în trecut și au jucat și în mai multe telenovele românești de-a lungul timpului. Acum au ocazia să lucreze încă o dată împreună, pentru că sunt prezentatorii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici! nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune live din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani.

Îi admir pe cei care vor intra în acest reality-show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și de toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din junglă, a declarat Adela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton