Ce a pățit Lora din cauza unui fost iubit gelos: „Nu voia să înțeleagă că…”

 Borcilă Andreea
.

Ce a pățit Lora din cauza unui fost iubit gelos. Artista și-a ratat șansa de a avea o carieră pe plan internațional, lăsând să-i scape o posibilă colaborare cu un DJ celebru. Totul s-a întâmplat acum ceva timp, pe vremea când era într-o altă relație de cuplu. Vedeta trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lora este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi. La fel ca multe alte vedete, și cântăreața a mers să se distreze la Festivalul UNTOLD, care s-a desfășurat pe Cluj Arena, în perioada 4-7 august. Vedeta a fost surprinsă chiar în ultima zi a evenimentului, la concertul lui J Balvin.

lora-4lora-4

Lora s-a bucurat de concertul susținut de către J Balvin la finalul festivalului UNTOLD. Artista a recunoscut că a avut ocazia să îl întâlnească în trecut, deoarece a cântat la un moment dat în deschiderea concertului său.

Citește și: Ce nu i-ar ierta Lora niciodată iubitului ei, Ionuț Ghenu:„Închid ușa pentru totdeauna'

Citește și: De ce a amânat Lora, din nou, nunta cu iubitul ei, Ionuț Ghenu:„Nu vreau să mă mărit în…'

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman:”Doctorii ne-au spus că a avut un înger și…”

Citește și: Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!12 vedete luptă pentru premiul cel mare

Ce a pățit Lora din cauza unui fost iubit gelos

Lora a avut parte de o relație tumultuoasă acum ceva timp. Vedeta a povestit că ar fi putut avea o colaborare la nivel internațional dacă nu ar fi avut un iubit gelos. Cântăreața și-a amintit cum celebrul DJ Maxi jazz, membrul formației Faithless, a admirat-o foarte mult pentru talentul ei, cu care și-a dorit să facă și o poză împreună. Din păcate, iubitul gelos al Lorei nu a mai putut suporta întreaga scenă și a dorit să plece imediat, fără ca artista să poată discuta despre o colaborare.

„Pentru că am avut un iubit gelos pe vremea aia și nu voia să înțeleagă că Maxi Jazz are o soție și că soția lui e pe scenă cu el și omul chiar m-a admirat foarte mult, a vrut foarte mult să plecăm acasă. Așa s-a stricat o posibilă colaborare', a declarat Lora pentru Cancan.

În schimb, ea și managerul ei, Ionuț Ghenu, s-au îndrăgostit acum șapte ani și au rămas împreună până astăzi. Cei doi nu se grăbesc să se căsătorească, dar asta nu i-a împiedicat să-și trăiască frumoasa poveste de iubire. Cuplul a așteptat doi ani să treacă pandemia de COVID, pentru a petrece cum se cuvine și pentru a-și uni destinele. Un alt eveniment nefericit, războiul din Ucraina, a făcut-o pe artistă să amâne planul de a se căsători. 

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare’, a declarat Lora pentru Click!. 

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton