Alexandru Constantin, adevărul despre demisia de la Prima TV și viața amoroasă: „E bine să pleci dintr-un loc în care...” . Are o relație de peste 2 ani / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Alexandru Constantin ne-a spus adevărul despre demisia de la Prima TV, dar și despre și viața amoroasă lui amoroasă, într-un interviu extrem de sincer. Prezentatorul TV a decis să plece de la fostul loc de muncă după 13 ani și să se mute la România TV. Nu i-a fost ușor, însă, din spusele lui, pare că a avut un motiv întemeiat. Iată ce l-a făcut să ia această decizie și ce ne-a dezvăluit despre iubita lui! Sunt împreună de doi ani și jumătate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Toate lumea te știe de la televizor. Cum e omul Alexandru Constantin, în spatele luminii reflectoarelor? Cum arată o zi obișniuită pentru tine?

Când prezint matinalul de la România TV, mă trezesc la 5, plec spre televiziune și termin acolo pe la 10:00. Apoi, merg în cele două locații pe care le am în București și stau de obicei până seara. Se întâmplă asta în fiecare zi. În plus, am și alte proiecte la care lucrez acum și până spre ora 21:00 am programul încărcat. Seara, obișnuiesc să mă culc devreme. În weekenduri mai gătesc, îmi place. Sau încerc să mă întâlnesc cu prietenii la o cafea în oraș. Mai dau o fugă la Oradea, când îmi permite timpul. În rest, să știi că nu sunt un pasionat al cumpărăturilor și nici nu am fost genul petrecarețului care să piardă nopțile prin cluburi. În schimb, încerc să ajung cât de des pot pe la diferințe evenimente unde mă revăd cu colegi de breaslă, oameni din televiziune și presă. Trăiesc, relativ simplu. Relaxarea pentru mine e acasă, făcând treburi gospodărești prin curte, unde mai tund gazonul. Mă relaxează.

alexandru-constantin-1alexandru-constantin-1

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman:”Doctorii ne-au spus că a avut un înger și…”

Citește și: Drama Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii. A trecut printr-un divorț dureros și a apelat la terapie:”10 ani de zile a fost tocată…”

Citește și: Elena Udrea e revoltată după ce fiica ei a vizitat-o la închisoare:”Cine a gândit tâmpenia asta?”

Citește și: Gabi Bădălău, oprit de polițiști în trafic și obligat să facă testul antidrog de față cu copiii:„Să nu-l luați pe tati la pușcărie'

Alexandru Constantin, adevărul despre demisia de la Prima TV și viața amoroasă

Provii dintr-o familie frumoasă și știm că ai și o soră geamănă. Ce relație ai cu ea? Se spune că, în multe dintre cazuri, gemenii au o legătură telepatică. La voi cum e?

Am două surori, între care una geamănă. Cu Alexandra am stat inclusiv în aceași bancă, până la sfârșitul liceului. Aveam o legătură în genul celei telepatice dacă vrei, dar atunci când eram mai mici. Ne simțeam unul pe celălalt emoțional. Acum, nu pot spune decât că am o legătură specială cu toți membrii familiei, cu ambele surori, cu părințîi mei, pe care încerc să îi văd cât de des pot. Ei locuiesc în Oradea.

Pe sora ta am văzut-o la Imperiul Leilor, dar și tu împărtășești aceeași pasiune pentru afaceri. Ți-ai deschis o frizerie la finalul anului trecut, de care ești foarte mândru. Cum ți-a venit ideea? Ești mulțumit de câștigurile înregistrate până acum? Plănuiești să te extinzi și mai mult?

Am fost întotdeauna un bărbat atent la aspectul meu fizic, și prin prisma industriei în care lucrez. Și am dorit să ofer sevicii de calitate românilor într-un concept unic în România. De aici și ideea unei frizerii altfel, adresată consumatorului din Centrele Comerciale. Avem două locații în București, urmează și altele. Afacerea este încă la început, ne punem pe picioare și lucrăm la formarea unei echipe de profesioniști.

Cum a debutat în televiziune

Puțini știu că ai studiat actoria, la Facultatea de Arte „Geo Saizescu'. Cum reușești să te împarți în aceste trei domenii: afaceri, televiziune și actorie? De care dintre ele nu te-ai putea desprinde niciodată?

Fiecare activitate e prioritizată în funcție de perioadă și de cât de multă atenție necesită din partea mea. Nu m-aș arunca într-o afirmație de genul „niciodată nu aș renunta la…”, pentru că nu se știe cum arată viitorul. Am fost deschis întotdeauna la noi proiecte, dar și la încheierea celor care nu merită continuate. Încerc să mă împart, deși nu e ușor. Dar pentru mine ziua de muncă are cel puțin 12 ore, inclusiv în weekenduri. Cred că in viață, dacă vrei confort, trebuie să pui osul la treabă. Fără muncă, nu poți avea ce îți dorești.

Sunt curioasă să aflu mai multe despre debutul tău în televiziune. Când ai făcut primii pași pe acest drum și când ai câștigat primii bani?

La începutul liceului aveam un gând să fac televiziune, mă atrăgea zona asta mult. Și am bătut la ușa televiziunii locale din Oradea până i-am i-am convins pe oamenii de acolo că merit o șansă să încerc. După vreo 6 luni am primit o rubrică mondenă în matinal, pe care am prezentat-o cam un an. Pe urmă, în București, am făcut același lucru. Am început că reporter, apoi din 2011 am început să prezint. Am fost apoi editor, producător. Am bifat fiecare etapă necesară pentru a învață tot ce am putut în televiziune. Primii bani i-am câștigat în București, ca reporter. Cred că luam vreo 800 lei pe lună pe vremea respectivă.

De ce a plecat de la Prima TV, după 13 ani

Mulți oameni se tem de ideea de schimbare, dar tu ai demonstrat că niciodată nu e prea târziu. Ai plecat de la PRIMA TV după 13 ani, iar acum te putem vedea la România TV. Ce te-a făcut să iei această decizie?

Îmi plac schimbările, dar sunt și un om loial și constant. După 13 ani la Prima TV, am considerat că drumul meu acolo avea să se încheie, iar emisunea mondenă pe care o prezentam nu mai reprezintă o provocare pentru mine. Plus că voiam să revin pe știri, ca prezentator. Nu am dramatizat plecarea, deși nu a fost ușor să las în urmă colegi dragi alături de care am crescut și de la care am învățat tot ce știu acum. Dar e bine să pleci dintr-un loc în care simți că nu poți face mai mult. Viața însă e plină de surprize și poate, cu unii dintre ei, mă voi reîntâlni în alte proiecte. Sunt deschis și acum la schimbări și cred că în viață e bine să fii și spontan.

Chiar, în ce relații ai rămas cu foștii colegi de la PRIMA TV? Ai făcut echipă cu Diana Bart vreme de 7 ani… Ați mai ținut legătura?

Cu Diana am rămas bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine și pentru mine este o persoană tare specială. Am trecut prin multe împreună și ne vedem acum cât de des putem.

Alexandru Constantin are o relație de peste 2 ani

Alexandru, aș vrea să ne vorbești puțin și despre partea sentimentală. Există cineva în viața ta acum? Cum arată femeia ideală pentru tine?

Da, există de doi ani și jumătate. Pot să îți spun că discreția de care am dat dovadă în legătură cu viața mea personală vine din faptul că nu aș vrea ca oamenii să fie mai atenți la relațiile mele, decât la activitatea pe care o desfășor în spațiul public. Într-o relație am căutat întotdeauna liniște și asta vine și cu discreție. Partenerul ideal pentru mine e omul care mă iubește și în zilele mai puțin bune. Știi cum e: la bine e ușor, când vine greul e mai complicat. Omul potrivit pentru mine e acela alături de care pot fi liniștit, alături de care pot să construiesc și să mă dezvolt.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton