Botezul fetiţei Adelinei Pestriţu. Pregătirile de ultim moment pe care vedeta le face azi

 Pirvu Cristina
.

10 noiembrie 2018 este una dintre cele mai importante zi pentru Adelina Pestriţu, Virgil Şteblea şi întreaga lor familie. Are loc creştinarea celui mai mic membru: Zenaida Maria. Iată toate detaliile despre marele eveniment care se anunţă a fi un succes! 

Adelina Pestriţu are mari emoţii pentru ziua de mâine, la creştinarea fetiţei sale pe care o iubeşte nespus. Pregătirile încep de la prima oră a dimineţii. Vedeta are grijă să meargă la machiaj, la păr şi să îmbrace prima ţinută, oufit-ul în care îşi va face apariţia la biserică.

Prima rochie a sa va fi asemănătoare cu a Zenaidei, după cum a şi declarat. Nici Virgil, tăticul, nu se va lăsa mai prejos. La slujba de la biserică emoţii mari îi vor încerca, Adelina se aşteaptă chiar să şi plângă. După ce slujba oficiată de cei trei preoţi se va încheia, toţi invitaţii sunt aşteptaţi la restaurantul Aristocrat Events Hall.

Fericiţii părinţi au pregătit totul, însă au trecut printr-o săptămână de foc. Au avut multe de făcut, dar au împărţit atribuţiile. Adelina speră să iasă totul aşa cum a visat.

Avem emoții imense pentru ziua de mâine. Zenaida nici nu știe ce o așteaptă și câți oameni vor petrece mâine în cinstea creștinării ei. Săptămâna această a fost extrem de încărcată. Am avut foarte multe de făcut și ne-am împărțit atribuțiile. Astăzi vin și familiile noastre și nașii de la Constanța. Facem ultimele retușuri, iar mâine sperăm să iasă totul perfect. Sunt convinsă că o să plâng pentru că parcă mă ia de pe acum starea asta. De fericire, evident. Abia așteptăm să ne întâlnim cu toți cei pe care i-am invitat să ne fie alături la marele moment. În locație aranjatul sălii deja a început. Sunt echipe întregi care fac montaje, probe și se ocupă până și de cele mai mici detalii, astfel încât să iasă totul așa cum am visat.', ne-a spus Adelina, în exclusivitate.

 

Virgil Şteblea, Adelina Pestriţu, Elena Băsescu, Cătălin Tomata

La petrecere vor participa peste 250 de invitaţi. Probabil chiar şi fiica fostului preşedinte Traian Băsescu va merge la restaurant.

Referitor la meniu, acesta va fi unul încărcat, Adelina şi Virgil au ales fiecare preparat, degustându-l înainte. Invitaţii vor servi la început un aperitiv special.

Cum arată Adelina Pestriţu înainte de botezul Zenaidei

Vedeta a început organizarea evenimentului cu multe luni în urmă. A ales locaţia la Aristocrat Events Hall, a stabilit muzica, meniul şi foarte multe alte detalii. A avut grijă şi de ţinutele ei, ale Zenaidei, ale lui Virgil.

„Cam asta este imaginea mea de dinaintea botezului. Carat cutii, aranjat mese, dat telefoane, probat tinute, schimbat pampersi, repetat Treamburea Pamporea, probe par, machiaj, probe tinute Zeny, Virgil, parinti, s.a.m.d. Cam asta justifica lipsa activitatii mele intense pe Instagram. Ziua de 10 Noiembrie este plina de emotii si momente minunate. ♥️ Tineti-ne pumnii sa iasa totul perfect! Va iubesc!” 

Adelina Pestrițu a ales nașii fetiței sale

A mai rămas o zi pânp când micuța Zenaida Maria va fi botezată. Cei 250 de invitați cu siguranță vor fi foarte încântați de eveniment. Adelina Pestrițu deja știe ce ținute va purta, ținute pentru că vor fi două. Nașii Zenaidei au fost aleși, însă vedeta este discretă când vine vorba de acest aspect.

Am aflat însă că aceştia sunt prietenii lor apropiaţi, care nu fac parte din lumea mondenă. Cuplul locuieşte în Constanţa. Virgil şi Adelina au mers de multe ori să îi viziteze.

Foto: Facebook, Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton