(P) Nopti magice de iarna de la Diptyque

 Sava Elisabeta
.

Paris 1961… Uniti prin pasiune si creativitate trei artizani devin prieteni si parteneri deschizand un magazin cu creatii vestimentare avangardiste pe bulevardul Saint Germain 34. In 1963 lanseaza prima lumanare parfumata, iar in 1968 primul parfum. Azi toti trei sunt recunoscuti si apreciati pentru crearea unei celebre case de parfumuri, lumanari parfumate si arome de camera: Diptyque. Un adevarat maestru in crearea parfumurilor, lumanarilor parfumate, sprayurilor de camera si a produselor pentru ingrijirea corpului imprimate cu o semnatura olfactiva distinctiva si speciala. Ambalajele sunt atat de poetice incat au nevoie de decodare. Sticlele contin parfumuri pretioase, care asteapta sa fie descoperite.

Inspiratia pentru aceasta colectie s-a regasit in folclor, invartindu-se in jurul sirenelor si spiritelor.

Pentru editia colectiei sale de iarna foarte asteptata, Diptyque continua sa lucreze cu colaboratorul sau de lunga durata, Pierre Marie. Creatiile lui combina intotdeauna nararea cu stilul baroc, iesind in evidenta prin multimea imaginilor, respectand angajamentul  de a ramane in conformitate cu cele mai pure arte traditionale decorative.

In acest an, prin „Legenda Nordului”, Pierre Marie a creat o iarna de poveste, cu spirite imaginare din folclor, unde lumanarile Diptyque au puteri magice.

Cu design si aroma unica, fiecare lumanare reprezinta unul dintre spiritele din legenda si detine un secret care este dezvaluit in timpul unui ritual de invocare'.

Colectia de iarna Diptyque este disponibila in Beautik Haute Parfumerie

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton