Bogdan Vlădău și Gina Chirilă și-au botezat fetița. Primele imagini de la creștinarea micuței Katia

 Oana Pantazi
.

În weekendul care a trecut, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au fost cei mai fericiți, dar și cei mai emoționați părinți. Fiica lor, Katia, a primit darul botezului la Biserica Bucur, din Capitală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bogan Vlădău și Gina Chirilă și-au botezat fetița, weekendul trecut, la una dintre cele mai vechi și mai frumoase lăcașuri de cult din capitală, Biserica Bucur. Îmbrăcați complet în alb, la fel ca și micuța Katia, zâmbitori și vizibil emoționați, cei doi părinți au trăit alături de apropiați unul dintre cele mai emoționante momente din viață.

O petrecere restrânsă

Dat fiind că ne aflăm încă în plină pandemie, Bogdan și Gina au respectat regulile, iar evenimentul a fost unul restrâns. Nași au fost Daniel si Bianca Niculae, prieteni apropiați ai cupulului. Atât părinții și micuța, cât și nașa au fost îmbrăcați în alb, în timp ce nașul a ales un costum constrastant, de culoare neagră, chiar dacă majoritatea invitaților au purtat alb, probabil dress-code-ul evenimentului.

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc evenimentul. „Nu sunt sigură dacă o să fie în țară'

Bogdan-Vladau-Gina-Chirila-botezBogdan-Vladau-Gina-Chirila-botez

Gina a purtat o superbă salopetă ce îi punea în evidență trupul perfect, la care a accesorizat un colier discret, iar Katia a purtat o rochiță de botez de aceeași culoare din voal și dantelă. Petrecerea de botez a avut loc apoi la un restaurant select.

Citește și: Simona Halep, mărturisire tulburătoare. Campioana s-a luptat cu depresia: „Mă trezeam noaptea plângând”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, după patru ani de relație. Pe 25 mai, a venit pe lume primul lor copil, iar cei doi soți au numit-o pe micuță Katia, varianta ruseasca a numelui Ecaterina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton