Soția lui John Travolta a murit! Actrița Kelly Preston avea 57 de ani și a pierdut lupta cu cancerul

 Cica Cristina
.

Kelly Preston, soția actorului John Travolta, a murit la vârsta de 57 de ani, după doi ani de luptă împotriva cancerului la sân.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

John Travolta trece, din nou, prin clipe cumplite. Și-a pierdut fiul în urmă cu 11 ani, iar acum soția.

În ultimii doi ani, actrița Kelly Preston a fost extrem de discretă în privința stării ei de sănătate. „Era un suflet luminos, frumos și iubitor, care avea grijă profundă de ceilalți și care dădea viață la tot ceea ce atingea. Familia vă cere să înțelegeți nevoia de confidențialitate în acest moment', s-a arătat în mesajul transmis de familia lui John Travolta.

Citește și: Bogdan Vlădău și Gina Chirilă și-au botezat fetița.Primele imagini de la creștinarea micuței Katia

John Travolta: „Voi petrece ceva timp cu copiii mei”

Actorul a confirmat trista veste și a anunțat că în perioda următoare se va retrage pentru a se ocupa de copiii lui, îndurerați după ce și-au pierdut mama.

„Cu durere, vă anunț că frumoasa mea soție Kelly a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul de sân. Ea a luptat curajos, având dragostea și sprijinul atâtor persoane. Familia mea și cu mine vom fi veșnic recunoscători medicilor și asistentelor, tuturor centrelor medicale care au ajutat, precum și multor prieteni și persoane dragi care au fost alături.

Citește și: Andra şi Armando au câştigat competiţia Mireasa și premiul de 40.000 de euro:„Când m-am înscris nu mă aşteptam să se încheie cu o căsătorie'

Voi petrece ceva timp cu copiii mei care și-au pierdut mama, așa că iertați-mă dacă nu veți mai auzi de noi o vreme. Dar să știți că voi simți dragostea voastră în săptămânile și în lunile următoare, pe măsură ce ne vindecăm. Toată dragostea', a scris actorul pe rețelele de socializare.

Reamintim că John Travolta și Kelly Preston au doi copii: Ella în vârstă de 20 de ani și Benjamin – de 9 ani. Cei doi au mai avut un băiat, Jett, care a murit pe când era un adolescent în vârstă de 16 ani, potrivit libertatea.ro.

Citește și:Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

87th Annual Academy Awards, Arrivals87th Annual Academy Awards, Arrivals

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton