Andra şi Armando au câştigat competiţia Mireasa și premiul de 40.000 de euro: "Când m-am înscris nu mă aşteptam să se încheie cu o căsătorie"

 Cica Cristina
.

Show-ul Mireasa a ajuns la final după 4 luni de competiție, presărată cu scandaluri, emoții și trăiri profunde! Andra și Armando sunt marii câștigători, desemnați de public. Cei doi au spus „da” în direct și au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro. Marea surpriză a fost și că un alt cuplu decis să se căsătorească în direct!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andra și Armando sunt marii câștigători ai show-ului matrimonial Mireasa. Cei doi sunt deciși să-și formeze o familie și sunt convinși că și-au găsit partenerul ideal în cadrul competiției.

Declarațiile de final pe care și le-au făcut cei doi îndrăgostiți au fost de-a dreptul emoționante: „Eşti femeia pe care mi-am dorit-o toată viaţa!', i-a spus Armando partenerei sale.

Citește și: Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

„Eşti bărbatul alături de care vreau să trăiesc!', i-a transmis și concurenta bărbatului.

„Am venit copil, m-am maturizat şi plec de aici însurat!', a subliniat Armando, fiind completat de Andra: „Experienţa Mireasa a fost surprinzătoare. Când m-am înscris nu mă aşteptam să se încheie cu o căsătorie, dar sunt foarte fericită!'.

Citește și: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat! Artista a anunțat că și-au mai acordat o șansă:„În planul lui Dumnezeu, totul e bine gândit'

Surpriza din competiție a venit și din partea unui alt cuplu: Ionuț și Ale au decis să se căsătorească în direct, fără să le pese că s-au clasat pe locul trei.

În egală măsură, tot telespectatorii au decis alți doi câştigători ai competiţiei: Narcisa a fost desemnată cea mai populară concurentă, iar Nuțu – cel mai popular concurent, notează spynews.ro.

Mireasa-2Mireasa-2

Sursa foto: Facebook

Citește și: Alin Oprea de la Talisman și soția lui au divorțat după 22 de ani?Detaliul care i-a dat de gol

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton