Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei

 Stamen Diana
.

Surpriză de proporții pentru telespectatori! Cristina Mihaela Dorobanțu este noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, iar cine a urmărit Bravo, ai stil! o recunoaște imediat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a ales să se întoarcă în România și să renunțe la emisiunea pe care a prezentat-o timp de două sezoane la Kanal D. Vedeta a fost înlocuită la Puterea Dragostei cu Cristina Mihaela Dorobanțu, iar noua prezentatoare este încântată de noul proiect, iar cine a urmărit Teo Show și Bravo, ai stil! o cunosc.

'Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari. Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și: Cristina Dorobanțu, secrete din culisele emisiunii 'Bravo, ai stil!'. Ce se întâmplă în spatele camerelor

Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea Dragostei

Cristina a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a participat la primul sezon al emisiunii Bravo, ai stil!. După succesul pe care l-a avut la emisiunea de modă, tânăra a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul Îmi place dansul! și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii Secrete între fete, din cadrul Teo Show.

Simpatica prezentatoare trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Mihai, și, după 6 ani de relație, aveau planuri de nuntă, în această vară. Surprinzător însă, planurile Cristinei Dorobanțu alături de iubitul ei s-au năruit cu puțin timp înainte de nuntă, cei doi luând decizia de a merge pe drumuri separate. Iată însă că, la doar câteva luni de la despărțirea de logodnicul ei, vedeta Kanal D a fost surprinsă de către paparazii cancan.ro alături de un alt bărbat. 

Cristina Mihaela Dorobanțu prezintă Puterea DragosteiCristina Mihaela Dorobanțu prezintă Puterea Dragostei

Citește și: Andreea Mantea nu mai prezintă Puterea Dragostei. Cine i-a luat locul vedetei în emisiunea de la Kanal D: 'A fost o perioadă foarte intensă'

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton