Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat! Artista a anunțat că și-au mai acordat o șansă: "În planul lui Dumnezeu, totul e bine gândit"

 Cica Cristina
.

Împăcarea anului în showbiz: Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au decis să-și mai acorde o șansă! Vestea a fost confirmată chiar de artistă, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ciuda diferenței de vârstă de 23 de ani, după ce și-au spus adio, fără să pară că ar mai fi lăsat loc de împăcare, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au mai dat o șansă, luând prin surprindere pe toată lumea.

La un an de la despărțire, cei doi au avut mai multe întâlniri, au discutat și au ajuns la concluzia că fericirea și-o găsesc tot unul în brațele celuilalt.

Citește și: Alin Oprea de la Talisman și soția lui au divorțat după 22 de ani?Detaliul care i-a dat de gol

Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu. Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta. Păsise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi.

Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce este acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul Lui Dumnezeu, totul e bine gândit', a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

Citește și: Cum arată Crina Abrudan la șapte ani după ce a renunțat la televiziune.Și-a mărit buzele, are un corp perfect, și a atras toate privirile într-un club de select, din Mamaia!

Nicoleta Voicu: „Nu avem nimic să ne ascundem, suntem doi oameni singuri, liberi”

Semnele de împăcare s-au arătat încă de acum câteva săptâmâni, când Nicoleta deja revenise la sentimente mai bune.

„Am revenit la sentimente mai bune, încât să decongestionăm puțin așa situația tensionată dintre noi. Despărțirea noastră a fost în ianuarie 2019. Primul pas l-a făcut el prin mai multe mesaje, să spun. În urma aparițiilor TV, primeam câte un mesaj în care își exprima așa părerea, iar în toată această perioadă mi-am dat seama că este o relație karmică.

Citește și:Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter:„Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…’/ EXCLUSIV

Nu, n-aș putea să spun că am reluat o relație de cuplu, pentru că este o fază incipientă a lucrurilor care s-au întâmplat. Am mai ținut legătura, dar acum a fost această întâlnire și am avut o discuție mai serioasă. I-am spus că sunt genul de femeie căreia nu-i plac relațiile pe ascuns. Nu avem nimic să ne ascundem, suntem doi oameni singuri, liberi, dar deocamdată nu pot să mă exprim mai mult de atât. Nu pot să spun că avem o relație, e o revenire la lucrurile mai blânde’, a declarat Nicoleta Voicu la o emisiune TV.

Nicoleta Voicu: „Lăsăm timpul să aleagă ce va fi”

Solista a ținut să mulțumească pentru multitudinea de reacții pozitive primite după împăcarea cu Gheorghe Turda.

„Dragii mei, m-au copleșit gândurile voastre primite zilele acestea, referitor la calea aleasă de mine și Gheorghe Turda, cea care duce la înțelegere și liniște, deocamdată. Pentru mai mult, lăsăm timpul și înțelepciunea fiecaruia dintre noi să aleagă ce va fi.

Citește și: Alexandru Arșinel, înlocuit de Vasile Muraru la conducerea Teatrului de Revistă, pe un salariu și mai mare!Ce venituri lunare colosale au cei doi actori acum

Totul este gând și emoție. Un gând bun generează o emoție pozitivă. Un gând rău va conduce spre emoții negative. Citind fiecare mesaj în parte și, credeți-mă, le-am parcurs pe toate, am realizat că iubirea este cel mai frumos sentiment pe care și voi ați reușit să-l înțelegeți.

Momentele noastre împreună au fost diferite, atunci și acum, eu am iubit tot timpul, și atunci și acum. Prioritățile mele s-au schimbat și siguranța în propriile puteri este alta. Gândurile voastre bune să infranga răul altora, care nu s-a terminat încă. De data acesta suntem mult mai mulți cei care credem în acest sentiment frumos: iubirea și asta mă bucură foarte mult. Vă multumesc!”.

Citește și: Care sunt activitățile care ne expun cel mai mult la COVID-19.Mersul la bar, la cinema și mâncatul la all-inclusive, un real pericol!

Gheorghe-tURDA-1-1Gheorghe-tURDA-1-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton