Bogdan Urucu, primele declarații după ce a părăsit Survivor 2021: "Vreau să câștige Marius sau Andrei"

 Dumitrache Medeea
.

Bogdan Urucu a ajuns în România după ce a fost eliminat din competiția Survivor 2021, de la Kanal D. Războinicul a făcut primele dezvăluiri chiar pe aeroport și a mărturisit cine ar vrea să câștige concursul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Urucu a vorbit despre competiția Survivor 2021 chiar din aeroport.

Când ești în competiție, totul este diferit față de televizor. Mă bucur că am ajuns acasă si că mi-am revăzut familia și prietenii', a declarat războinicul.

bogdan-urucubogdan-urucu

Bogdan Urucu, despre Războinici

Fostul concurent Survivor 2021 a vorbit și despre războinici și a mărturisit cine își dorește să câștige competiția, argumentând alegerile.

Toți mi-au intrat la inimă. Nu am avut nicio problemă cu niciun coleg, m-am înțeles bine cu absolut toată lumea, m-am integrat din prima, am avut conexiune cu fiecare. N-am avut niciun conflict cu colegii, chiar m-am înțeles foarte bine cu ei. Din punctul meu de vedere, nimeni din echipa războinicilor nu ar trebui să părăsească competiția. Mă gândesc că și-au revenit cumva puțin', a spus Bogdan Urucu despre foștii săi colegi.

Citește și: Cine este Bogdan Urucu de la Survivor.

Citește și: Ce avere are Bogdan Urucu de la Survivor și cu ce se ocupă

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:

Citește și: Cum arată mormântul lui Puiu Călinescu la 24 de ani de la moartea sa:

Mi-ar plăcea dacă ar ieși câștigător unul dintre băieți, Marius sau Andrei, pentru că am rezonat foarte mult cu ei. De la Faimoși, nu știu ce sa zic. Nu am niciun preferat, m-am înțeles bine și cu ei, dar imi doresc să câștige cineva de la Războinici', a mai declarat Bogdan Urucu la întoarcerea în țară.

Bogdan Urucu (32 de ani) este din Pitești și s-a mutat în București în urmă cu 13 ani. Tânărul este absolvent al Facultății de Drept. Fostul concurent de la Survivor 2021 este model, actor în reclame și videoclipuri. Este pasionat de motociclism și alte sporturi extreme. De asemenea, Bogdan Urucu este polițist de rutieră, în timpul liber onorându-și contractele de publicitate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton