Scandal cu droguri la Eurovison. Solistul trupei Maneskin neagă acuzațiile: "Fac test"

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce trupa Maneskin a adus Italiei trofeul Eurovision, în presa internațională au apărut imagini și compromițătoare pentru solistul trupei, Damiano David, acesta fiind suspectat de consum de droguri. Iată care a fost reacția solistului și a colegilor săi de trupă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, succesul mult așteptat al Italiei la Eurovison a fost umbrit de un scandal privind consumul de droguri care i-a șocat pe membrii trupei Maneskin. În urma acuzațiilor aduse în urma unor fotografii așa-zis compromițătoare, membrii trupei au luat atitudine, menționând că nu tolerează consumul de droguri.

Solistul trupei Maneskin, acuzat de consum de droguri

Italia, dar și fanii din toată lumea ai trupei Maneskin au trăit în acest weekend bucuria de a-și vedea participanții pe cea mai înaltă treaptă a Eurovision Song Contest. Din păcate, momentele de fericire au fost umbrite de un scandal privind consumul de droguri…

„Grupul a respins ferm acuzaţiile de consum de droguri, iar cântăreţul în cauză (Damiano David) se va supune în mod voluntar testării la întoarcerea în ţară. Au cerut chiar ei noaptea trecută, însă acest lucru nu a putut fi organizat imediat de EBU „, a declarat Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU) într-un comunicat.

Citește și: Italia a câștigat Eurovision 2021. Votul publicului a fost decisiv

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: „Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său: „Sunt un străin în viața lui”

Citește și: Drama neștiută a lui Kate Middleton. Ce umilințe a îndurat soția prințului William

Pe baza unor fotografii apărute în presa internațională, Damiano Davida fost acuzat de consum de droguri. Când a fost întrebat despre incident, în timpul conferinţei de presă după victoria lor, acesta a spus că a privit în jos deoarece chitaristul Thomas Raggi a spart un pahar.

Ulterior, membrii trupei Maneskin au reacţionat la acuzaţii, într-o postare pe Instagram, declarând că sunt şocaţi de acuzaţii şi că nu tolerează consumul de droguri.

„Suntem cu adevărat împotriva drogurilor şi nu am consumat niciodată cocaină. Suntem gata să fim testaţi, pentru că nu avem nimic de ascuns”, se arată în comunicatul postat pe contul de Instagram al Maneskin.

Trupa Maneskin a câştigat, sâmbătă seară, Eurovision 2021 cu piesa „Zitti e buoni', aceasta fiind a treia victorie pentru Italia de-a lungul timpului.

Au primit voturile publicului

Carismaticii rockeri din trupa Maneskin au făcut o frumoasă surpriză anul acesta la Rotterdam, câștigând concursul Eurovision în urma unei lupte destul de strânse între țări. În cele din urmă, votul publicului a făcut diferența, propulsându-i pe primul loc, cu 524 de puncte.

În urma voturilor primite din partea juriului, Elveția s-a clasat pe primul loc, urmată de Franța cu scor strâns. După voturile publicului însă, lupta s-a dat între Elveția și Italia. Marele câștigător a fost Italia, votul publicului fiind decisiv! Pe locul doi s-a clasat Franța, iar pe locul trei Elveția.

Formaţia italiană Maneskin s-a făcut cunoscută odată cu participarea la  X Factor în 2017. Artiștii au participat cu aceeași melodie și la Festivalul Sanremo de anul acesta, unde au fost votați de peste 40% din totalul publicului.

„Dedicăm victoria noastră acelui profesor care ne spunea mereu să tacem din gură și să stăm cuminți’, au fost cuvintele celor de la Maneskin, după de au câștigat ediția din 2021 a Festivalului de la Sanremo, cu piesa Zitti e Buoni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton