Dani Oțil, implicat într-un accident cu mașina de curse. Cum se simte acum

 Dumitrache Medeea
.

Dani Oțil a fost implicat într-un accident cu mașina de curse, în timp ce participa la un raliu organizat la Mangalia. Matinalul de la Neatza a scris pe o rețea socială care sunt urmările accidentului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil este pasionat de raliuri astfel că nu putea să lipsească de la prima etapă din Campionatul Național de Super Rally, din Mangalia. Din păcate, evenimentul s-a făcut remarcat printr-un accident de mașină în care a fost implicat matinalul de la Neatza.

otil1otil1

Dani Oțil a fost cel care a deschis competiția cu un prototip Radical SR1, urmat de campionul național din 2019, Costel Cășuneanu. Anul trecut, matinalul a reușit să câștige singura etapă organizată pe timp de pandemie.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Dani Oțil:

Citește și: Cine sunt nașii Gabrielei Prisăcariu și ai lui Dani Oțil!

Citește și: Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport.

Citește și: Povestea de iubire dintre Ion Dichiseanu și Sara Montiel.

Dani Oțil, implicat într-un accident

Dani Oțil și-a anunțat fanii despre accidentul în care a fost implicat pe rețelele sociale, povestind cum s-a petrecut totul.

„Rămâne în cartea mea cu două reci și una caldă: Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Caldă e că ne-am întors la curse în oraș și am văzut fețe fără mască după un an', a fost mesajul transmis de Dani Oțil.

Prezentatorul de la Antena 1 a mai fost implicat într-un accident, în timpul unui raliu, în anul 2019. „Ne-a plecat mașina… De pe drum. Suntem bine. Mașina nu prea', spunea Dani Oțil după incident.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton