Boala de care suferă chef Florin Dumitrescu: ”Mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme”

 Cruceru Cristina
.

Boala de care suferă chef Florin Dumitrescu. A fost diagnosticat cu ani în urmă, pe vremea când era doar un adolescent. Acum, celebrul chef a vorbit pe larg despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Foarte puțini știau de afecțiunea cu care a fost diagnosticat, cu ani în urmă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chef Florin Dumitrescu a povestit pe larg, într-un podcast, despre problema de sănătate cu care a fost diagnosticat pe vremea când era doar un puști. Celebrul bucătar a trecut prin multe provocări și obstacole de-a lungul timpului, care l-au ajutat să devină ce este acum. Florin Dumitrescu a dezvăluit că la vârsta de 16 ani a fost diagnosticat cu gastrită, o afecțiune care atacă mucoasa stomacului.

Florin-DumitrescuFlorin-Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a povestit, în podcastul lui George Buhnici, că pe vremea când era adolescent, nu avea grijă să mănânce așa cum trebuie. Acest fapt i-a afectat sănătatea și s-a îmbolnăvit de gastrită. De multă vreme, Florin Dumitrescu lucrează în gastronomie, considerând că aceste lucruri au legătură. Cunoscutul bucătar a făcut declarații inedite despre problema lui de sănătate.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu spune de ce nu este bine să mănânci ce recomandă chelnerul: „Eu nu mănânc ciorbă niciodată'

Citește și: Socrul lui Florin Dumitrescu a murit: „L-am iubit ca pe un tată'

Citește și: Kalush Orchestra scoate la licitație trofeul Eurovision 2022. Banii vor fi donați armatei ucrainene

Citește și: Bogdan Mocanu, atacat cu maceta în club! A ajuns de urgență la spital: 'Am vrut să ripostez, dar…'

Boala de care suferă chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a explicat cum s-a îmbolnăvit de gastrită, atunci când avea doar 16 ani. Acesta gătea, însă nu mânca. Stomacul lui era păcălit de mirosul preparatelor pe care le făcea, dar pe care nu le mânca. Așa a ajuns să fie diagnosticat cu gastrită.

Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. 

Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a spus chef Florin Dumitrescu, în podcastul lui George Buhnici. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a povestit, în cadrul aceluiași podcast, faptul că are probleme și cu genunchii și spatele. Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. 

Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton