Blake Lively şi Ryan Reynolds, cuplul serii la Gala Time 100. Chrissy Teigen, la un pas de un nou accident vestimentar

 Florentina Liutic
.

Vedetele de la Hollywood, dar şi sportivi celebri sau oameni politici şi-au dat întâlnire la New York la unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, Gala Time 100.

 

Actorii Blake Lively şi Ryan Reynolds au fost cuplul serii, cei doi fiind o apariţie extrem de glam pe covorul roşu. Blake a strălucit într-o rochie Marchesa din dantela neagră cu print floral şi franjuri, şi cu un decolteu ameţitor, accesorizată cu o pereche de sandale aurii.

 

Actriţa şi-a completat look-ul cu o pereche de cercei candelabru şi mai multe inele de efect.

 

La rândul lui, Ryan Reynolds a fost atât de elegant într-un costum bleumarin închis, cu revere negre, pe care l-a purtat cu o cămaşă albă şi papion.

 

Chrissy Teigen, într-o rochie aurie, cu o tăietură adâncă pe picior a avut ceva probleme la intrare din cauza vremii nefavorabile. Vântul puternic i-a ridicat rochia, iar soţia lui John Legend a fost la doar un pas de un nou accident vestimentar.

 

La evenimentul revistei Time au mai strălucit Naomi Campbell, Demi Lovato şi Margot Robbie, care au purtat rochii create de designeri celebri.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Vezi si:

 

Chrissy Teigen – Orice femeie ar vrea sa fie in locul ei

 

Chrissy TeigenChrissy Teigen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton