Inna și Carla`s Dreams, o nouă colaborare de excepție pentru piesa „Tu și eu”

 Popescu Alexandra
.

Inna și Carla`s Dreams colaborează din nou pentru piesa „Tu și Eu' după mai bine de patru ani de când hitul „P.O.H.U.I.' a făcut furori în România.

De câteva săptămâni pregătesc Inna și simpatici băieți de peste Prut această melodie, care are mari șanse să fie hit-ul acestei veri. După ce și-au pregătit fanii, dându-le de înțeles că va urma o nouă colaborare excepțională, artiștii au lansat piesa „Tu și eu' marți și trebuie să recunoaștem că sună extrordinar.

„Uneori, serile petrecute împreună, pe lângă buna​-dispoziție, nasc și astfel ​de piese', au scris cei de la Carla`s Dreams pe rețelele de socializare.

Videoclipul, regizat de Roman Burlaca, urmărește povestea de dragostea a doi tineri care se iubesc încă din copilărie și ajung să își construiască o familie după ce trec prin mai multe greutăți în cuplu.

În nici 24 de ore, piesa a strâns aproape un milion de vizualizări pe Youtube și a urcat pe locul 7 în videoclipuri populare.

Pentru Inna este a doua colaborare în numai două zile, după ce, luni, a lansat piesa „Show me the way' alături de Marco și Seba. Peste trei săptămâni, Carla`s Dreams pot fi ascultați într-un mega concert pe care îl vor susține la Arenele Romane, pe 13 mai.

Așa sună „Tu și eu'! Îți place?

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

INNA lansează „Me Gusta', prima piesă compusă integral de artistă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton