Excesele din perioada de suspendare se văd! Maria Sharapova revine pe terenul de tenis. Așa arată acum!

 Popescu Alexandra
.

După 15 luni în care a fost suspendată pentru dopaj, Maria Sharapova revine pe terenul de tenis și va evolua la turneul de la Stuttgard. Totuși, excesele din perioada în care a fost suspendată se văd pe corpul jucătoarei de tenis.

Sharapova a fost depistată pozitiv la meldonium, în urmă cu 15 luni, ceea ce a ținut-o departe de turnee și de terenul de tenis. Dar toată această perioadă lungă nu a fost un chin pentru rusoaică. Aceasta a povestit că a făcut numeroase excese în ultimul an, iar acest lucru a făcut-o să se simtă foarte bine și nu regretă nimic.

Însă corpul tenismanei a avut de suferit. Sharapova s-a cam îngrășat, iar asta putem vedea din primele imagini cu ea la antrenament. Îmbrăcată într-o pereche de colanți cu imprimeuri și un maieu larg, rusoaica încă arată foarte bine, însă nu a putut scăpa și de kilogramele în plus acumulate în perioada în care a fost suspendată.

Cu toate astea, Sharapova revine pe teren și va juca, astăzi, primul meci oficial de tenis din ultimele 15 luni. Aceasta va evolua la Stuttgard împotriva italiencei Roberta Vinci.

Simona Halep ar putea să o întâlnească pe rusoaică abia în finală deoarece cele două se află pe tablouri diferite în acest turneu. Halep nu a învins-o niciodată pe Sharapova.

Iată imagini cu Maria Sharapova de la antrenamente!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Maria Sharapova a vorbit despre excesele din perioada de suspendare: „Am consumat mult alcool și am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton