Iulia Vântur și Salman Khan cuceresc Orientul! Cât de bine se înțeleg cei doi

 Popescu Alexandra
.

Lucrurile par să meargă ca pe roate între Salman Khan și Iulia Vântur. Chiar dacă nu a făcut nicio declarație publică despre relația lor, aceștia fac o echipă excelentă pe plan artistic și se vede că românca a fost foarte atentă la sfaturile pe care actorul i le-a oferit.

Salman Khan este foarte iubit în India. Pe lângă profesionalismul de care dă dovadă în lumea filmelor indiene, acesta este un adevărat expert și pe scenă. Concertele sale se pot compara cu cele ale unor legende ale muzicii și sunt pline de culoare. Așa că experiența sa a împărtășit-o și cu Iulia Vântur, care a devenit și ea un adevărat star în Orient.

#DabanggTour in Sydney

A post shared by Salman Khan (@beingsalmankhan) on


De curând, Iulia a fost invitata specială a unui eveniment în Dubai, acolo unde a strălucit într-o rochie de prințesă și încântat publicul cu vocea sa. În plus, românca este foarte iubită de indieni, mai ales că va fi, probabil, viitoarea soție a lui Salman Khan.

Gr8 woman awards performance #dubai #singing # showstopper #Luckyamane #gown #fashionshow #terimeri #song #inspiredfromaromaniansong #

A post shared by Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) on

Practic, cei doi cuceresc împreună Orientul și fac echipă bună atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, deși sunt foarte discreți în ceea ce privește relația de cuplu. De curând, Iulia și Salman s-au fotografiat împreună în vacanță în Maldive.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Iulia Vântur şi Salman Khan sunt în vacanţă în Maldive. Cum s-au pozat cei doi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton