Bianca Roman, fostă ispită la "Insula Iubirii", s-a înscris în partidul lui Victor Ponta. Vrea o carieră în politică

 Pirvu Cristina
.

Iată o veste care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Fosta ispită la „Insula Iubirii”, Bianca Roman, a decis să intre în politică. Ea s-a înscris în partidul lui Victor Ponta. 

De câteva zile, politicienii au pornit în cursa electorală. Se pare că nu doar ei vor un loc călduț, în politică, ci și vedetele… Bianca Roman pare că a lăsat cariera în televiziune deoparte și își dorește una în politică.

Într-una dintre fotografiile de pe Facebook, Bianca apare alături de Ioana Petrescu, vicepreşedinte al Pro România și fost ministru al Finanțelor în guvernul Ponta.

'Continuăm! Tabăra de vară ProRomânia! Îmi doresc o țară mulțumită!', a scris Bianca Roman în dreptul unei imagini în care apare lângă un banner cu sigla partidului lui Victor Ponta.

Nu este singura postare de acest gen, chiar imaginea ei de profil dă de bănuit că și-a făcut debutul în politică.

Bianca Roman și-a făcut debutul în politicăBianca Roman și-a făcut debutul în politică

Bianca Roman e adepta operațiilor estetice

„Operaţia la nas nu doare, există doar un disconfort. La mine a fost a treia operaţie la nas pentru că primele două nu au fost reuşite. Sunt foarte mulţumită acum. Nu am fost la acelaşi medic. Acum mi-a luat o grefă din coastă pentru operaţie. Am aflat ulterior că primul medic care m-a operat era oftalmolog. Mi-am schimbat şi sânii pentru că am alăptat un an şi patru luni”, a spus Bianca Roman la Antena Stars.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton