Mike Diamondz, despre relația cu Ana Lesko: "Soarta a decis ca lucrurile să rămână aşa"

 Oana Pantazi
.

Recent, vestea că Ana Lesko s-a despărțit de partenerul ei de viață după o relație de 8 ani a făcut valuri în showbiz… Iată ce spune despre relația cu ea Mike Diamondz, artistul care ar fi fost surprins sărutându-se cu sexoasa rusoaică!

Recent, a mai izbucnit un scandal în showbizul autohton, unul care implică infidelitatea, iar în centrul acestuia stau Anna Lesko, partenerul ei de viață, Adrian Neniță (DJ Vinnie), și artistul Mike Diamondz. De-a lungul anilor, Anna Lesko s-a iubit cu Irinel Columbeanu, Radu Mazăre și Codin Maticiuc, însă cel căruia i-a făcut un copil și alături de care a stat aproape 8 ani este DJ Vinnie. Deși nimic nu părea să anunțe asta, iată că Anna Lesko și partenerul ei s-au despărțit. Cei doi s-au decis să pornească pe drumuri separate, deși au împreună un copil, iar motivul ar fi… infidelitatea artistei. Se pare că totul s-ar fi produs după ce Anna a fost surprinsă sărutându-se în club cu Mike Diamondz, cei doi părând extrem de intimi.

„Nu ştiu dacă a fost un început de relaţie”

Invitat să-și spună partea de adevăr la Antena Stars, Mike Diamondz a negat că ar avea o relație cu Anna Lesko, însă declarația lui este destul de… nuanțată, fiind clar că între cei doi există îndeajuns de multă chimie încât să se aprindă oricând scânteia:

'Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment. Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână aşa. Nu ştiu dacă a fost un început de relaţie. Am ajuns acasă singur şi am cercetat problema. Eu cu Anna mă ştiu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală şi eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeaşi atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu îşi păstrează distanţa e un semn', a declarat artistul la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton