Cătălin de la INSULA IUBIRII, viaţă amoroasă complicată: şi-a lăsat iubita pentru ispita Nicoleta, iar acum se însoară cu o altă ispită / Cine este norocoasa

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Meşter, tânărul care a participat în sezonul 3 al show-ului  INSULA IUBIRII  împreună cu Nicoleta Molnar, înşelată ulterior cu ispita Nico, a anunţat că se însoară. Cătălin i-a pus inelul pe deget unei alte ispite, Alina, şi şi-a anunţat fanii de pe Facebook că o iubeşte şi nu ar avea curaj să meargă alături de ea în Thailanda, pentru a testa dragostea dintre ei în show-ul care l-a consacrat.

Cătălin Meşter se însoară cu ispita AlinaCătălin Meşter se însoară cu ispita Alina

„Aproape prima poză împreună… prima poză era când ne pupăm în mașină dar freza mea lasă de dorit, așa căă… asta-i prima poză și gata:)) o iubesc pe zăpăcită asta', a scris Cătălin Meşter în dreptul unei fotografii în care apare alături de Alina Ioana, pe Facebook.

Cătălin a dezvăluit celor care îl urmăresc pe conturile de socializare că viitoarea sa soţie a fost, de asemenea, ispită la Insula Iubirii, însă ediţia din Marea Britanie a show-ului care la noi este difuzat de Antena 1, respectiv Temptation Island.

Viaţa amoroasă a lui Cătălin Meşter este una complicată şi desprinsă, parcă, din telenovele. La Insula Iubirii s-a prezentat alături de Nico, iubita lui – la vremea aceea- de mulţi ani şi cu care intenţiona să se însoare. În Thailanda s-a îndrăgostit de ispita Nicoleta Dragne şi a decis să-şi lase logodnica.

După încheierea emisiunii, Cătălin şi Nicoleta au încercat o relaţie acasă, însă doar câteva luni au rezistat împreună pentru că, potrivit blondei, tânărul nu reuşea să treacă de bariera televizorului şi să se obişnuiască în viaţa reală.

De data aceasta, Cătălin Meşter pare să fi tras lozul câştigător şi arată pe reţelele de socializare că este mai fericit ca oricând alături de Alina, iar fanii i-au copleşit cu felicitări la anunţul despre căsătorie.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton